Nintendo; Geen plannen meer Splatoon 2 Single-Player, premium releases

Nintendo; Geen plannen meer Splatoon 2 Single-Player, premium releases

Met de Octo-uitbreiding uit de weg lijkt het erop dat Nintendo misschien niet op zoek is naar extra singleplayer-ervaringen voor Splatoon 2. Is dat waar?

In een recent interview bevestigde producer Hisashi Nogami dat hij en zijn team momenteel geen plannen hebben voor meer single-player premium-releases. Dit kan mogelijk veranderen afhankelijk van de ontvangst van Octo Expansion; Aan de andere kant kunnen verdere inspanningen en ideeën in plaats daarvan worden verschoven naar het onvermijdelijke vervolg.

Het draait allemaal om wat de mensen willen

Als de Octo-uitbreiding het buitengewoon goed zou doen. Dan zou Nintendo dit kunnen zien als een teken dat de markt dol is op deze premium (betaalde) releases. Aan de andere kant kan de prijskaart van $ 20 voor de Octo-uitbreidingen kan nog steeds als hoog worden beschouwd. Wat denken jullie van de prijs?

Er zijn spellen die gratis DLC bieden en die verder gaan dan dat. Hollow Knight is een spel dat we al een tijdje spelen, en wordt inclusief DLC’s Hidden Dreams, The Grimme Troupe en Lifeblood geleverd op Nintendo Switch en de komende DLC Gods of Glory zal ook gratis zijn. Opgemerkt moet worden dat de ontwikkelaar van Hollow Knight, Team Cherry, dit ook over de hele linie heeft gedaan.

Nu begrijpen we dat gratis een apart iets is, je hebt wat rendement op je investering nodig. Maar wat zou je eigenlijk liever zien?

1 – Premium betaalde updates zoals de Octo Expansion
2 – Dat deze updates worden opgenomen in het Nintendo Switch Online-abonnement
3 – Season Passes
4 – Misschien iets anders (laat het via een opmerking weten)

Aarzel niet om met ons te delen wat JIJ zou willen!