Nintendo Labo sales zullen toenemen

Nintendo Labo sales zullen toenemen

Shuntaro Furukawa verwacht dat de feestdagen goed zullen zijn voor de verkopen van Nintendo Labo.

We verwachten dat de verkopen zullen versnellen omdat Nintendo Labo een product is dat mensen kunnen kiezen als cadeau voor de feestdagen, zoals ieder ander stuk speelgoed.

Verder benoemt de president dat de consumenten die Nintendo Labo in huis halen, de unieke ervaring waarderen die het levert. Hoe je het ook went of keert, je hebt de ervaring van Nintendo Labo nergens anders met enig oog op gaming voor zover bij ons bekend is.

Dus uniek ja, maar succesvol?

video

Verkoopcijfers Nintendo Labo

Nintendo is de afgelopen maanden voor hun doen redelijk terughoudend geweest over de verkopen van Nintendo Labo. Sterker nog: we hebben geen enkel cijfers gezien van wat er verkocht is. Hiermee geeft Furukawa echter wel aan dat de Variety, Robot en Vehicle Kit op dit moment nog niet naar verwachting presteren.

Maar heel raar is dat misschien ook niet.  Je moet het als bedrijf namelijk ook gewoon maar durven om te zeggen; Hier iets nieuws, jullie hebben er niet om gevraagd maar wij hebben het EN er in doorzetten.

In alle eerlijkheid; ik doe veeeel met Nintendo maar ik heb ook niets met Nintendo Labo. Maar ik zie wel welke kant Nintendo er meer op wil en dat is niets minder dan bewonderenswaardig te noemen.