Nintendo ontkent Bloomberg-rapport waarin wordt beweerd dat 4K Dev Kits zijn verzonden

Nintendo ontkent Bloomberg-rapport waarin wordt beweerd dat 4K Dev Kits zijn verzonden

Nintendo heeft een officiële verklaring uitgebracht waarin een Bloomberg-rapport wordt ontkend waarin wordt beweerd dat dev-kits voor een 4K Nintendo Switch naar ontwikkelaars zijn gestuurd.

Het Bloomberg-rapport beweerde dat hun bronnen van “11 gamebedrijven” 4K-ontwikkelingskits voor een Nintendo Switch hadden ontvangen. Dit rapport beweerde verder dat deze geruchten 4K Nintendo Switch volgens dezelfde bronnen “vroegst eind 2022” zou uitkomen.

Bezwaar!

In reactie daarop ging Nintendo naar hun Twitter-account voor investeerders om deze beweringen officieel te ontkennen en noemde het rapport in hun verklaring ronduit ‘fals’. Deze verklaring ontkent niet alleen de bewering dat Nintendo tools heeft gestuurd voor een 4K Nintendo Switch, maar herhaalt ook dat ze momenteel geen plannen hebben voor een ander model dan het OLED-model dat volgende week uitkomt.

Houd er rekening mee dat het niet opmerkt dat het het bestaan ​​van 4K-dev-kits ontkent … dus dat is er.

Nintendo’s hardnekkige ontkenning van de geruchten, is het waarschijnlijk dat het Nintendo Switch OLED-model inderdaad de enige nieuwe versie van de Nintendo Switch is die we in de nabije toekomst zullen zien. Maar nogmaals, het is Nintendo, dus wie weet.

Ad