Nintendo over toekomstplannen Labo

Nintendo over toekomstplannen Labo

De Nintendo Labo kreeg ook aandacht in de financiële briefings van Nintendo. Nintendo onthulde hun toekomstplannen voor het Labo-project en zei dat ze “van plan zijn om Labo te koesteren als een van onze standaardproducten die een unieke ervaring bieden voor Nintendo Switch”.

Ze hopen ook het bereik van de Labo uit te breiden met consumenten die “tot nu toe geen interesse hadden in videogames”.

Volledige Nintendo Labo statement

In addition, Nintendo is providing a new kind of play with Nintendo Labo, which people have been calling a “very Nintendo” kind of product. We intend to nurture Nintendo Labo into one of out staple products that provide an experience that is unique to Nintendo Switch, and reach a broad global audience encompassing not just traditional video game fans, but also people who therefore had no interest in video games.

Mensen bereiken die niet van videogames houden, is natuurlijk slim om te doen. Maar we hopen dat Nintendo voornamelijk op het gebied van videogames blijft, omdat we persoonlijk niet zo veel vertrouwen hebben in Nintendo Labo zelf.