Nintendo praat over de toekomst van Nintendo Switch Online

Nintendo praat over de toekomst van Nintendo Switch Online

Tijdens de vraag- en antwoordsessie die deel uitmaakte van de financiële resultatenconferentie, werd Nintendo’s president, Shuntaro Furukawa, ondervraagd over de manieren waarop het bedrijf Nintendo Switch Online aantrekkelijker wil maken voor spelers en het aantal spelers wil vergroten dat abonneer u op de service.

De toekomst van Nintendo en Nintendo Switch Online

Volgens Furukawa werd dit jaar de uitbreidingspakketlaag geïntroduceerd, die N64-games omvatte, en het bedrijf heeft gezegd dat het “een gestaag groeiend percentage van het totale lidmaatschap voor zijn rekening neemt”.

Nintendo heeft laten weten dat het “talrijke alternatieven overweegt, waaronder een grote upgrade van de inhoud van de dienst”. Een van deze mogelijke opties is “het aanzienlijk vergroten van de inhoud van de dienst”. Volgens Furukawa is “Nintendo Switch Online onze poging om onze consumenten aan te moedigen om nog vele jaren van Nintendo Switch te genieten.” “Nintendo Switch Online is een gratis service.”

Sinds september 2022 is het totale aantal abonnees dat betaalt voor toegang tot Nintendo Switch Online de 36 miljoen gepasseerd. Het totale lidmaatschap groeit samen met het aantal mensen dat de Nintendo Switch gebruikt en titels die online spelen bevatten, ondanks het feit dat sommige klanten ervoor kiezen hun abonnement niet te verlengen als ze geen tijd meer hebben.

Bovendien is de Nintendo Switch Online + Expansion Pack-service, die we vorig jaar hebben geïntroduceerd, verantwoordelijk voor een voortdurend groeiend aandeel van het totale aantal abonnementen. Dit kan gedeeltelijk worden toegeschreven aan de opname van Nintendo 64-titels in de service.

Aangezien het doel van de service is om consumenten de mogelijkheid te bieden om gedurende een langere periode op de Nintendo Switch te spelen, onderzoeken we verschillende initiatieven, waaronder de toevoeging van verdere inhoudsupdates. Zoals besproken in de presentatie van vanochtend, is het onze bedoeling om Nintendo-account te blijven gebruiken om langdurige banden met onze klanten te blijven ontwikkelen. In overeenstemming met deze strategie zien we Nintendo Switch Online als ons initiatief om onze klanten aan te moedigen Nintendo Switch nog geruime tijd in de toekomst te blijven gebruiken.

Ad