Nintendo President – Switch Online aantrekkelijker maken

Nintendo President – Switch Online aantrekkelijker maken

Nintendo-president Shuntaro Furukawa heeft in het recente Nintendo Q & A voor het 2e kwartaal van FY3 / 2019 onthuld dat het in Kyoto gevestigde bedrijf op zoek is naar manieren om de aantrekkingskracht op de Nintendo Switch Online-service, die in september 2018 werd gelanceerd, te vergroten.

Nintendo moet nog abonnementsnummers bekendmaken voor hun nieuwe online initiatief.

Aantrekkelijker maken

Onze focus ligt op dit moment op het vergroten van de aantrekkelijkheid van de service. We moeten de inhoud van de service voor het abonneebestand verder verbeteren om een ​​bepaalde omvang te bereiken, dus daar werken we aan, met dien verstande dat de tijd die nodig is om dit te doen in jaren zal worden gemeten.

Met de toevoeging van NES-titels hebben ze elke maand een goede stap gezet. Als ze dat met deze frequentie volhouden, hebben ze nu elke maand 3 titels. Dat klinkt klein als je het alleen op NES gebied bekijkt plaatst. Maar wat als we de eenvoudige wiskunde doet? 3 x 12 = 36 titels.

36 gratis titels per jaar is leuk, ongeacht hoe je het bekijkt. Moet dit van toepassing zijn op SNES en andere oudere consoles? Zeker, maar dat is aan Nintendo.

Wat nog leuker zou zijn, wat als dit voor altijd beschikbaar zou zijn via Switch Online. Zelfs als we uiteindelijk de huidige Nintendo Switch voorbij gaan … maar dat is misschien er teveel van hopen vanaf mijn kant.

Ad