Nintendo Switch firmware bijgewerkt naar versie 12.0.0

Nintendo Switch firmware bijgewerkt naar versie 12.0.0

Er was al een tijdje een nieuwe firmware-update voor de Nintendo Switch. Sinds december is er geen meer geweest, en het was een vrij kleine en zo ook deze nieuwe.

Nintendo heeft versie 12.0.0 uitgebracht

Het zal je misschien verbazen te horen dat, ondanks de wijziging van het versienummer, de update zelfs kleiner is dan de update van versie 11.0.1 die in december werd uitgebracht.

Alles wat Nintendo in de officiële patchopmerkingen zegt, is dat ze “het probleem hebben opgelost met de functie voor het maken van back-ups van opgeslagen gegevens, waarbij in zeldzame gevallen de automatische back-up van opgeslagen gegevens wordt onderbroken als er een communicatiefout optreedt tijdens het voltooien van de back-up van de opgeslagen gegevens. proces ”.

Het bevat waarschijnlijk een aantal nieuwe stabiliteits- en beveiligingsupdates, maar het is geenszins een kleine wijziging met deze grote versiewijziging.

Je Nintendo Switch updaten naar de nieuwste firmware

Onder normale omstandigheden zal je Nintendo Switch-systeem je automatisch vragen om beschikbare updates uit te voeren. Deze handleiding laat zien hoe je handmatig systeemupdates op je Nintendo Switch kunt uitvoeren.

Handmatige update

  1. Selecteer Systeeminstellingen.
  2. Selecteer Systeem.
  3. Selecteer Systeemupdate.
  4. Laat de update doorgaan. Het systeem zal opnieuw opstarten als het klaar is.