Nintendo Switch Lite – Niet te docken omdat het onderdeel ervoor mist

Nintendo Switch Lite – Niet te docken omdat het onderdeel ervoor mist

Om de Nintendo Switch Lite zo betaalbaar mogelijk te maken en meer draagbaar te maken, moest Nintendo een aantal wijzigingen aanbrengen ten opzichte van het originele model.

De belangrijkste hiervan is het verwijderen van de tv-modus. Daarom is het niet echt een schakelaar in zijn essentie.

Hoewel veel Nintendo Switch Lite-eigenaren veel methoden hebben geprobeerd om de nieuwe console rechtstreeks op hun tv’s aan te sluiten, blijken ze allemaal tevergeefs te zijn geweest.

Nooit te docken?

Spawn Wave zijn inspectie van de console, onthulde dat een belangrijke fysieke component waarmee de reguliere Switch op een tv kon “docken” volledig uit de Nintendo Switch Lite was verwijderd.

video
play-rounded-fill

It appears that the hardware that is needed does not exist on the board, which is a semiconductor that’s required to interpret video. So unfortunately for anyone who’s wondering if that would ever be possible if it gets hacked or something down the road, it does not appear to be the case from what I’m seeing.

Geen verrassing

Deze onthulling zou voor de meesten niet als een verrassing moeten komen, alsof het doel was om kosten te besparen en de console zo draagbaar mogelijk te maken, alles wat nodig was om de tv-modus te ondersteunen, zou waarschijnlijk de eerste zijn geweest.

Hoewel het zeker een zware opoffering voor Nintendo was, was het misschien de moeite waard om een minder dure vorm te bieden en de verkooptrein op gang te houden. Omdat dit in het algemeen een geweldige optie is voor kinderen.

Ad