Nintendo Switch Online app iOS (1.1.3)

Nintendo Switch Online app iOS (1.1.3)

Nintendo heeft laatst een nieuwe firmware update uitgegeven voor de Nintendo Switch. De nieuwste versie op het moment is 4.1.0, waarin buiten verbeteringen betreffende stabiliteit niet veel is toegevoegd.

Verrassend genoeg heeft Nintendo ook een update uitgegeven voor de niet uiterst populaire Nintendo Switch Online-app. Deze update is op het moment enkel beschikbaar op de iOS-versie van de app.

Deze update voegt echter niet veel spannends toe en is puur om een aantal bugs te fixen. De nieuwste versie op het moment is 1.1.3.

De Nintendo Switch Online update is nu te downloaden vanaf de Apple App Store.

Online zorgenkindje

Laten we eerlijk zijn, Nintendo doet enorm veel goed dit jaar. Maar het online aspect is toch nog steeds iets of wat een zorgenkindje. Want over minder dan 3 weken is het 2018 en dat jaar … ergens …  moeten we voor de online diensten van Nintendo gaan betalen. Dat betalen is op zich niet eens een probleem, wel is het dat we nog steeds geen enkel beeld hebben van de dienst die Nintendo Switch Online gaat inhouden, buiten de prijs.

Als de Nintendo de goede sales op gebied van zowel hardware als software wil blijven vast houden en in sommige gevallen zelfs domineren dan mogen ze qua online geen steek laten vallen. 

Nogmaals laten we het hopen … maar het track-record van Nintendo met online is nog steeds niet om naar thuis over te schrijven.