Nintendo Switch Online + Expansion Pack – 47K Dislikes

Nintendo Switch Online + Expansion Pack – 47K Dislikes

Nintendo heeft onlangs een overzichtstrailer uitgebracht voor het Nintendo Switch Online + Expansion Pack, waarin de lanceringsdatum en prijzen werden onthuld. De trailer kreeg enorm veel dislikes op Youtube. Op het moment van schrijven heeft de video 15K likes en 47K dislikes.

Dit is een veel hoger aantal dislikes voor een typische Nintendo-presentatie en misschien wel een van de grootste dislikes ooit.

video
play-rounded-fill

Dislikes met een reden

De reden achter de afkeer kan de ietwat absurde prijsverhoging zijn Nintendo vraagt ​​om het uitbreidingspakket. Het Nintendo Switch Online Expansion Pack vereist dat spelers $30 USD extra betalen bovenop het basisabonnement om toegang te krijgen tot de extra content als ze deze voor eenmalig gebruik willen.

Veel fans vinden dat de hoeveelheid aangeboden inhoud dit bedrag momenteel niet waard is.

Niet genoeg keuze in de kwestie

En om het nog erger te maken, vragen sommigen zich zelfs af waarom het überhaupt is gebundeld met Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Designer DLC. Want hoewel de titel populair is, is niet iedereen een Animal Crossing-speler. Neem die bonus weg en de aangeboden inhoud weegt nog minder op tegen het aantal verhoogde prijzen.

Maar het wordt steeds erger; Je bezit achteraf niet eens de Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Designer DLC als je stopt met het NSO-abonnement. Waardoor veel fans het niet leuk vonden hoe Nintendo deze hele situatie aanpakte.

Familiepas is de enige goede optie

Laten we eerlijk zijn, de enige goede deal in dit alles is een gezinspas voor Nintendo Switch Online. Omdat de kosten dan aanzienlijk dalen. Maar Nintendo kan niet van iedereen verwachten dat hij/zij die kant op gaat. Als een enkele Nintendo Switch-gebruiker zonder, en dit zal heel hard klinken, Nintendo Switch-vrienden krijg je het gevoel dat je wordt gestraft omdat je meer wilt van Nintendo.

Vanuit zakelijk oogpunt begrijp ik waarom Nintendo deze weg is ingeslagen. Maar als je het mij vraagt, zouden ze meer pro-consumer dan pro-geld moeten denken.

Ad