Nintendo Switch Online Expansion Pack Overview Trailer 100K+ dislikes

Nintendo Switch Online Expansion Pack Overview Trailer 100K+ dislikes

De overzichtstrailer van Nintendo Switch Online + Expansion Pack kreeg veel dislikes op YouTube, veel meer dan een normale Nintendo-aankondiging.

Het aantal dislikes op de trailer is toegenomen en het werd Nintendo’s meest gehate YouTube-video aller tijden met al meer dan 102K dislikes tegen 17K likes.

video
play-rounded-fill

Ter vergelijking: Nintendo’s vorige video met de meeste dislikes was de trailer van 2015 voor Metroid Prime: Federation Force, met 96.000 dislikes en 11.000 likes.

Problemen met de uitbreidingspas

Tussen de release van de trailer en de service zelf is het Nintendo Switch Online Expansion Pack onder vuur komen te liggen vanwege verschillende problemen, variërend van fans die vinden dat de hoeveelheid content de vraagprijs niet waard is, tot kritiek die veel van de games worden geplaagd door technische / emulatieproblemen en komen niet overeen met bestaande emulatie-inspanningen, maar ook in de mate dat de knoptoewijzing te gek is.

Er komt meer

Kortom, de uitbreidingsservice kent een wat moeizame start, maar als datamines te geloven zijn, komt er meer inhoud aan. En Nintendo kan het probleem met de knoptoewijzing in een update gewoon oplossen, en misschien de emulatieproblemen oplossen.

Ad