Nintendo Switch Online Expansion Pack – Pokemon Puzzle League komt 15 Juli

Nintendo Switch Online Expansion Pack – Pokemon Puzzle League komt 15 Juli

Nintendo heeft aangekondigd dat de puzzelgame Pokemon Puzzle League de volgende titel zal zijn die wordt toegevoegd aan de Nintendo 64 voor abonnees van Nintendo Switch Online + Expansion Pass.

De game verscheen voor het eerst op de N64 in Noord-Amerika in 2000, en spelers nemen het op tegen verschillende trainers en gymleiders zoals die in de klassiekers Pokemon Red, Blue en Yellow. De gameplay van Pokemon Puzzle League lijkt veel op die van Panel de Pon. De game zal beschikbaar zijn op 15 juli.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Puzzle League

Hallo en welkom bij Pokémon Puzzle League! Uitverkoren worden om deel te nemen aan het officiële Puzzle League-toernooi is een van de hoogste onderscheidingen die een Pokémon-trainer kan behalen. Je zult je sterkste Pokémon moeten gebruiken om te vechten tegen de beste Trainers in Puzzle League Village in deze compleet nieuwe vorm van Pokémon-gevechten. Om succesvol te zijn in Pokémon Puzzle League, moeten je vingers snel zijn en moet je intellect nog sneller zijn.

Echte Pokémon Puzzle Masters zullen verschillende strategieën vinden om het spel te spelen, maar het belangrijkste doel is om puzzelstukjes te vernietigen door drie of meer blokken van dezelfde kleur bij elkaar te zoeken. Hoe meer puzzelstukjes je tegelijk verwijdert, hoe meer punten je krijgt. Als je tegenover een andere Trainer staat, kun je sterke aanvallen op hun puzzelbord lanceren door grote combo’s en vaardigheidsketens te voltooien. Je bent gedoemd als je je stapel puzzelstukjes niet opruimt voordat ze de bovenkant van het scherm hebben bereikt.

Als je door Puzzle League Village loopt, kom je verschillende moeilijkheden tegen, van de opwindende 3D-puzzelmodus tot de hersenkrakende trainingen op Pokémon Puzzle University. Een buddy meenemen op je zoektocht is de beste manier om van Pokémon Puzzle League te genieten. Verhitte Pokémon-gevechten voor twee spelers zijn zo intens en boordevol actie dat je misschien vergeet te ademen! Ben je voorbereid op dit nieuwe soort Pokémon-gevecht?

Ad