Nintendo Switch Online – Metroid Fusion komt spoedig

Nintendo Switch Online – Metroid Fusion komt spoedig

Nintendo heeft onlangs aangekondigd dat de volgende game voor de Game Boy Advance Metroid Fusion zal zijn, die beschikbaar zal zijn op Nintendo Switch Online. Op 8 maart 2023 is het toegankelijk voor alle leden van het uitbreidingspakket die het hebben gekocht.

De eerste versie van Metroid Fusion kwam uit in 2002; in feite kwam het tegelijk met Metroid Prime op de markt. De 2D Metroid-serie heeft met deze game zijn vierde deel bereikt.

video
play-rounded-fill

Over Metroid Fusion

Samus Aran, een interplanetaire premiejager, wordt in een hinderlaag gelokt door een X-parasiet wanneer ze de raadselachtige planeet SR388 onderzoekt in de videogame Metroid Fusion. Dit organisme is niet alleen dodelijk, maar het heeft ook het vermogen om de krachten te imiteren van elk wezen dat het infecteert, zelfs Samus zelf! Ze werd teruggebracht van de rand van de dood door een injectie met Metroid-DNA, het enige natuurlijke roofdier van de X-parasiet. Ze ontdekte echter al snel dat de X-infectie zich had verspreid naar het onderzoeksstation dat in een baan om SR388 draait, waardoor haar leven opnieuw in gevaar kwam. Samus, die kwetsbaar is en al haar alternatieven heeft uitgeput, moet er alles aan doen om de X-dreiging te elimineren voordat het te laat is.

Jij en Samus gaan samen aan deze belangrijke opdracht en je zult genieten van klassieke Metroid-gameplay terwijl je een groot onderzoekscentrum verkent dat wemelt van gevaarlijke levensvormen. Je kunt de reis ervaren die Super Metroid en Metroid Dread met elkaar verbindt door power-ups te verzamelen, waaronder fanfavorieten zoals de Morph Ball en de Screw Attack, een groot aantal mysteries bloot te leggen en het verhaal te spelen. Wees echter voorzichtig, want de angstaanjagende SA-X, een oncontroleerbare X-parasiet die Samus nabootst, is ontsnapt en vrij rondgelopen… en komt jouw kant op.

De Nintendo Switch Online-service krijgt uiteindelijk meer Game Boy Advance-games. Kirby & the Amazing Mirror, Fire Emblem, F-Zero: Maximum Velocity en Golden Sun zijn enkele van de andere games die in de nabije toekomst zullen verschijnen.

Ad