Nintendo Switch Online – NES/SNES games Congo’s Caper, Rival Turf!, Pinball en Umihara Kawase

Nintendo Switch Online – NES/SNES games Congo’s Caper, Rival Turf!, Pinball en Umihara Kawase

Nintendo heeft de Nintendo Switch Online-service geüpdatet met nieuwe NES/Famicom- en SNES/Super Famicom-titels.

Nintendo Switch Online-abonnees in het westen kunnen nu Congo’s Caper, Rival Turf! en Pinball voor de SNES spelen, evenals Pinball voor de NES. Abonnees in Japan kunnen de originele Umihara Kawase op Super Famicom spelen in plaats van Congo’s Caper.

video
play-rounded-fill

Drie nieuwe klassieke NES- en Super NES-games zijn nu beschikbaar voor Nintendo Switch Online-abonnees!

Mei 2022 Nintendo Switch Online-games toegevoegd

Pinball is precies hoe het klinkt: flipperkast gemaakt door Nintendo. Ondertussen is Congo’s Caper een zijwaarts scrollende Data East-platformgame over een apenkind dat vele exotische locaties verkent. Het is in wezen een opvolger van Joe & Mac, die momenteel toegankelijk is op NSO. Eindelijk, Rival Turf! is een Jaleco beat ’em up die is vergeleken met Final Fight.

De NES- en SNES-bibliotheken binnen NSO worstelen met middelmatige releases, met EarthBound Beginnings en EarthBound als opmerkelijke uitzonderingen.

De Nintendo 64- en Sega Genesis-bibliotheken die deel uitmaken van het Nintendo Switch Online + Expansion Pack presteren daarentegen aanzienlijk beter. Kirby 64: The Crystal Shards was de meest recente toevoeging aan de N64-selectie, terwijl Sonic Spinball en Shining Force II de meest recente toevoegingen waren aan de Genesis-catalogus.

Maar het is altijd goed om nog meer games toe te voegen.