Nintendo Switch Online – Pokemon Snap nu beschikbaar

Nintendo Switch Online – Pokemon Snap nu beschikbaar

Pokemon Snap, een populaire game van de Nintendo 64, is nu beschikbaar voor leden van Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

De game kwam uit in 1999 en New Pokemon Snap voor de Nintendo Switch is een vervolg dat onlangs uitkwam. Je kunt het spel nu spelen op je Nintendo Switch via de Nintendo 64-app. De Nintendo Switch Online + Expansion Pack-laag geeft je extra toegang tot een aantal SEGA Mega Drive- en Nintendo 64-games, evenals enkele downloadbare contentpakketten voor verschillende Nintendo Switch-games.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Snap

Heb je ooit Pikachu in zijn natuurlijke habitat willen zien? In Pokémon Snap maak je foto’s van Pokémon die je in het wild vindt in plaats van een Poké Ball te gebruiken.

Sommige foto’s zijn gemakkelijk te maken, zoals een van Pikachu die ontspant op het strand. Anderen, zoals een van Pikachu die op de rug van een zeldzame vliegende Pokémon rijdt, zijn veel moeilijker. Professor Oak, de beroemdste Pokémon-professor ter wereld, heeft je een taak gegeven in Pokémon Snap. Hij heeft veel foto’s nodig die gemaakt zijn op Pokémon Island, waar je door zes interessante plaatsen moet gaan om alle Pokémon te vinden.

Op het strand vliegt Pidgey over je schouder. In de Tunnel zal Diglett verschijnen. In de vulkaan komt een groep Charmanders voorbij. En dat zijn nog maar de eerste drie plaatsen! Wacht tot je ziet hoeveel actieve Pokémon er in de rivier, de grot en de vallei zijn. Als je teruggaat naar het laboratorium van professor Oak, geeft hij je een score op basis van een aantal factoren, zoals: Heb je een goede foto van de Pokémon gekregen? Past het formaat van de foto in de lijst? Is het in het midden van het schot? En heb je foto’s gemaakt van meer van dezelfde soort Pokémon op de achtergrond?

Foto’s maken op Pokémon Island is erg leuk, maar het is ook een echte test van je fotografische vaardigheden. Je moet ze nog allemaal vangen, maar deze keer heb je een scherp oog en een snelle camera nodig.

Ad