Nintendo Switch Online uitgesteld tot najaar 2018

Nintendo Switch Online uitgesteld tot najaar 2018

Nintendo Switch Online, de betaalde online service voor de Nintendo’s Switch, lijkt verder te zijn uitgesteld. Dat staat op de website van Nintendo Italië namelijk.

Het was aanvankelijk de bedoeling dat deze service in het najaar van 2017 zou worden geïntroduceerd maar al snel werd duidelijk dat dit niet gehaald kon worden. Daarna is het lang stil gebleven en nu blijkt dat we voorlopig nog even gratis online door kunnen gamen op de Nintendo Switch.

De reden

Wat de exacte reden van de vertraging is dat is nog onduidelijk. Wel is het natuurlijk fijn dat we nog even onbetaald gebruik te maken van de online diensten. Maar dat zal Nintendo ook de nodige tijd verschaffen om met een gepaste reden EN een eindelijk duidelijke invulling van de dienst te gaan komen.

Wat we weten is hier samengevat; https://www.nintendo.nl/Nintendo-Switch/Nintendo-Switch-Online/Nintendo-Switch-Online-1183143.html 

Wat laten we eerlijk zijn, we weten nog steeds vrij weinig. Wij willen vooral ook weten wat er op gebied van Virtual Console voor de Nintendo Switch op de planning staat.

Wat wil jij van de Nintendo Switch Online dienst weten?

Ad