Nintendo Switch Online – Wave Race 64 toegevoegd

Nintendo Switch Online – Wave Race 64 toegevoegd

Wave Race 64 wordt de volgende N64-game voor Nintendo Switch Online. Vanaf 19 augustus 2022 kunnen mensen die toegang hebben tot het uitbreidingspakket beginnen met spelen.

video
play-rounded-fill

Over Wave Race 64

Wave Race 64 is een racespel dat kort na de release van de Nintendo 64 in 1996 uitkwam. Elk van de vier waterscooterracers heeft zijn eigen vaardigheden en stijl, en spelers kunnen er een kiezen om te proberen de Championship-modus te winnen , behaal de snelste tijd in tijdritten, doe tricks in de stuntmodus of race tegen een vriend in 2P VS. Modus.

Wave Race 64 heeft negen moeilijke banen op prachtige plekken. Ga vliegen met dolfijnen op de gouden kusten van Sunset Bay, cruise onder de felle lichten en hoge gebouwen van Twilight City, voel de beukende golven op Sunny Beach of relax op het koude water van Glacier Coast, om er maar een paar te noemen. Ook kan het weer het water ruw maken of de baan met mist bedekken, wat de manier waarop de race wordt gelopen kan veranderen. De golven veranderen zelfs op basis van hoe jij en je tegenstanders bewegen.

Op Nintendo Switch Online + Expansion Pack kun je een aantal andere N64-games spelen. Deze spellen omvatten Mario Kart 64, F-Zero X, Mario Golf, Pokemon Snap en meer.