Nintendo Switch Sports – Een zeer goede start volgens de Nintendo-president

Nintendo Switch Sports – Een zeer goede start volgens de Nintendo-president

Nintendo-president Shuntaro Furkawa heeft opgemerkt over het eerste verkoopsucces van Nintendo Switch Sports en stelt dat de game wereldwijd “een zeer goede start heeft gemaakt”.

Tot nu toe weten we alleen dat de game in de eerste week ongeveer 200.000 fysieke exemplaren heeft verkocht in Japan. Op 8 mei zijn er in de Verenigde Staten 300.000 exemplaren van het spel verkocht.

Nintendo-president over Nintendo Switch Sports-succes

Tijdens een recente investeerdersbijeenkomst werd Furukawa ondervraagd over de eerste verkoopstatus van Nintendo Switch Sports.

“Op elk gebied is Nintendo Switch Sports goed begonnen. Spelers kunnen genieten van sport via eenvoudige bediening met de Joy-Con-controllers in deze titel, en we denken dat het de potentie heeft om de verscheidenheid aan klanten uit te breiden, aangezien het is zelfs toegankelijk voor personen die normaal geen videogames spelen.

Als je Nintendo Switch Sports online speelt, wordt het ook veel aantrekkelijker, en zelfs mensen die over het algemeen niet online games spelen, kunnen gemakkelijk meedoen en genieten van online wedstrijden. U en een gezinslid kunnen bijvoorbeeld online strijden tegen andere gamers.

De game is voornamelijk gekocht door klanten die al een Nintendo Switch-systeem hadden toen het voor het eerst werd uitgebracht. Het wordt geadopteerd door klanten van alle leeftijden in Japan. Consumenten van midden twintig die Wii Sports en Wii Sports Resort hebben gespeeld, vormen de belangrijkste doelgroep in Europa en Noord-Amerika. Splatoon 3 wordt in het huidige fiscale jaar uitgebracht en is ook online speelbaar. We willen deze games het hele jaar door promoten en het plezier van online gamen overbrengen op klanten, met name degenen die misschien overwegen om nieuwe uitrusting aan te schaffen.”

Deze week heeft Nintendo een bijgewerkte lijst met miljoenen verkochte Nintendo Switch-titels uitgebracht, met voor het eerst Kirby and the Forgotten Land en Pokemon Legends: Arceus.

Over Nintendo Switch Sports

Swing, trap, spike en bowl je een weg naar de overwinning in 6 sporten

Beweeg met voetbal, volleybal, bowlen, tennis, badminton en Chambara (zwaardspel) met Joy-Con-controllers! De besturing is intuïtief, dus je kunt het veld (of banen, veld of arena) op en aan de slag. Met gecontroleerde bewegingen kun je je bowlingbal buigen, spin toevoegen aan een tennisshot of zelfs een Joy-Con gebruiken met het meegeleverde beenriemaccessoire om de bal in een Soccer Shoot-Out te trappen. Familie en vrienden kunnen meedoen aan het plezier op hetzelfde systeem of online. Bovendien is het de bedoeling dat er dit najaar een zevende sport wordt toegevoegd via een gratis update; maak je klaar om te golfen!

Een sportcollectie die het hele gezin in beweging brengt

Speel online of in dezelfde kamer

Speel online en neem het op tegen tegenstanders dichtbij en veraf om in-game beloningen te verdienen of mik op de Pro League

Neem het op tegen tegenstanders over de hele wereld en streef ernaar om in elke sport de Pro League te bereiken. Terwijl je online speelt in willekeurige matchmaking, kun je punten die je verdient inwisselen voor in-game beloningen zoals outfits, sportaccessoires, uitrusting en nog veel meer voor je avatar. De selectie van artikelen wisselt elke week, dus kom terug om te zien wat er op voorraad is!

Speel met vrienden en familie in dezelfde kamer of over de hele wereld

Bowl, spike en duel met vrienden in alle 6 sporten! Geef een Joy-Con-controller door aan een vriend voor 1v1, 2v2 of een free-for-all die iedereen in beweging brengt. In Bowling kunnen alle spelers tegelijkertijd bowlen – niet wachten op je beurt. Speel elke sport online of werk samen met een vriend op hetzelfde systeem om tegenstanders dichtbij en ver weg te verslaan in teamsporten zoals volleybal en tennis.

Ad