Nintendo Switch Sports – Golf Update komt in het najaar van 2022

Nintendo Switch Sports – Golf Update komt in het najaar van 2022

Nintendo heeft gezegd dat Nintendo Switch Sports binnenkort een nieuwe gratis update krijgt. De Golf Update zal golf als een nieuwe sport aan het spel toevoegen wanneer het rond de feestdagen in 2022 uitkomt. Dit heeft een basisgolfmodus met 21 holes en een survivalgolfmodus met 8 spelers waarbij spelers proberen de laatste golfer te zijn die overeind blijft.

video
play-rounded-fill

Over Nintendo Switch Sports

Met Nintendo Switch Sports, een verzameling sportgames voor Nintendo Switch, kun je slingeren, trappen en spijkeren op weg naar de overwinning.

Je kunt meedoen aan zes sporten, zoals volleybal, voetbal en bowlen, door je lichaam op dezelfde manier te bewegen als in het echte leven.

Rally in tennis door op het juiste moment zachtjes met de Joy-Con-controller te zwaaien.

Tijdens het bowlen kun je de bal recht vooruit rollen of een beetje laten buigen.

Chambara: Als je aanvalt of verdedigt, sla je tegenstander dan van het platform.

Gebruik een grote bal om spannende acties in het voetbal te maken. Gebruik de Joy-Con-controllers om wedstrijden te spelen en te schieten en Diving Headers te doen. Door een Joy-Con-controller aan het beenriemaccessoire (afzonderlijk verkrijgbaar) te bevestigen, kun je de Shoot-out-modus spelen door op een natuurlijke manier te trappen.

Badminton: houd de shuttle in de lucht terwijl je je schoten naar links en rechts bestuurt. Houd de shuttle in de lucht door hem naar links en rechts te bewegen. Smash de bal hard om de overhand te krijgen.

Volleybal: je kunt de bal serveren, stoten, instellen en spijkeren met een Joy-Con-controller.

Je kunt persoonlijk of online met familie en vrienden spelen, of je kunt tegen mensen van over de hele wereld spelen. Je kunt je avatar eruit laten zien zoals jij dat wilt door items te verzamelen terwijl je online games speelt. Er zijn ook tal van andere manieren om plezier te hebben, zoals het uitproberen van je vaardigheden in de Pro League, waar je kunt proberen hogerop te komen door te winnen in de verschillende sporten.

In de zomer en de herfst komen er twee gratis software-updates uit. Wanneer de eerste update deze zomer uitkomt, kun je een Joy-Con-controller en het beenriemaccessoire gebruiken om voetbalspellen te spelen. In de tweede update, die dit najaar uitkomt, wordt Golf als nieuwe sport toegevoegd.

Ad