Nintendo Switch Sports – Launch trailer

Nintendo Switch Sports – Launch trailer

Nintendo Switch Sports is net gelanceerd en om dat te vieren heeft Nintendo een nieuwe video voor de game gepubliceerd, waarin de gameplay en vele functies worden getoond. Gebruik Joy-Con-controllers om in beweging te komen met voetbal, volleybal, bowlen, tennis, badminton en Chambara (zwaardspel)!

video

Over Nintendo Switch Sports

De besturing is eenvoudig, dus je kunt het veld (of banen, veld of arena) betreden en meteen aan de slag. Met gecontroleerde bewegingen kun je een bowlingbal buigen, een tennisslag draaien of zelfs de bal schoppen in een Soccer Shootout met behulp van een Joy-Con en de beenriembevestiging. Op hetzelfde apparaat of online kunnen familie en vrienden meedoen aan de opwinding. Daarnaast wordt dit najaar een zevende sport, Golf, uitgebracht als gratis upgrade.

Speel online tegen tegenstanders van over de hele wereld om in-game prijzen te winnen of te streven naar de Pro League.

Concurreren met tegenstanders van over de hele wereld en proberen de Pro League te bereiken in elke sport. Als je online willekeurig speelt, kun je je punten inwisselen voor in-game cadeaus zoals kleding, sportaccessoires, uitrusting en nog veel meer voor je avatar. De selectie van dingen verandert elke week, dus kom later terug om te zien wat er nieuw is!

Speel met je vrienden en familie in dezelfde kamer of over de hele wereld.

In alle zes sporten mag je bowlen, spiken en vechten met je vrienden! Geef een Joy-Con-controller aan een vriend voor wat 1v1, 2v2 of gratis plezier. Bowlen zorgt ervoor dat alle deelnemers tegelijk kunnen bowlen, dus wachten op je beurt is niet nodig. Speel elke game online of met een buddy op hetzelfde systeem om het op te nemen tegen tegenstanders dichtbij en veraf in teamsporten zoals volleybal en tennis.

De Nintendo Switch Sports-game is nu beschikbaar.

Ad