Nintendo Switch Sports – Nieuwe items en cosmetica en voltooiingsbonussen

Nintendo Switch Sports – Nieuwe items en cosmetica en voltooiingsbonussen

Nintendo heeft de eerste set extra cosmetica aangekondigd voor de pas gelanceerde Nintendo Switch Sports.

Om de cosmetica te krijgen, speel je gewoon wereldwijde online wedstrijden om in-game punten te verdienen, die vervolgens kunnen worden ingewisseld voor in-game dingen zoals kleding, rackets, petten en meer. De nieuw toegevoegde producten zijn slechts korte tijd toegankelijk, maar ik kan me voorstellen dat ze na een tijdje gefietst zullen worden. De huidige nieuwe goederen zijn slechts 15 dagen beschikbaar en als je een hele set claimt, verdien je incentives.

Over Nintendo Switch Sports

Doe mee aan zes sporten, waaronder volleybal, voetbal en bowlen, met realistische bewegingen die uw spelactiviteiten nabootsen.

Rally in tennis door op het juiste moment zachtjes met de Joy-Con-controller te zwaaien.

Bowling: rol de bal recht naar voren of buig hem lichtjes.

Chambara: Terwijl je aanvalt en verdedigt, sla je je tegenstander van het platform.

Voetbal: maak explosieve spelen met een enorme bal. Schiet en voer Diving Headers uit met Joy-Con-controllers in wedstrijden. Je kunt de Shoot-out-modus spelen met intuïtieve schopbewegingen door een Joy-Con-controller toe te voegen aan de beenriembevestiging (apart verkrijgbaar).

Badminton: Houd de shuttle in de lucht door je slagen naar links en rechts te sturen. Zwaai de shuttle naar links en rechts terwijl je hem in de lucht houdt. Gebruik sterke smash shots om een ​​voordeel te krijgen!

Volleybal: serveer, stoot, zet en prik de bal met een Joy-Con-controller.

Speel persoonlijk of online met familie en vrienden, of daag mensen van over de hele wereld uit. Naast het aanpassen van je avatar met goederen die je hebt verdiend tijdens het online spelen, zijn er verschillende mogelijkheden om plezier te hebben, zoals het testen van je vaardigheden in de Pro League, waar je je rang kunt verbeteren door verschillende sporten te winnen.

Er zijn twee gratis software-upgrades gepland voor de zomer en de herfst. Met de eerste upgrade, die deze zomer beschikbaar zal zijn, kun je voetbalwedstrijden spelen met een Joy-Con-controller en de beenriembevestiging. In de tweede update, die dit najaar wordt uitgebracht, wordt golf als een nieuwe sport aan het spel toegevoegd.

Ad