Nintendo Switch Sports update 1.2.1 problemen

Nintendo Switch Sports update 1.2.1 problemen

Nintendo heeft geverifieerd dat de meest recente update voor Nintendo Switch Sports is verwijderd. Deze beslissing is genomen naar aanleiding van feedback van spelers dat de software onverwachts werd afgesloten tijdens het laadscherm voor de wedstrijd.

Bekend probleem

Er is vastgesteld dat het probleem werd veroorzaakt door een bug, die nu wordt onderzocht door het bedrijf in Kyoto. Zowel online als offline spelen in Nintendo Switch Sports wordt beïnvloed door de bug. Nintendo heeft aangekondigd dat de servers voor Nintendo Switch Sports worden afgesloten totdat er een oplossing voor het probleem is gevonden. Dit betekent dat je gedurende deze tijd geen Switch Sports online kunt spelen.

Bovendien zijn ze gestopt met het maken van back-ups van de opgeslagen gegevens voor de game. Het is niet duidelijk waarom testers dit specifieke beveiligingslek niet konden vinden vóór de release van versie 1.2.1 op 12 oktober. Het bedrijf heeft een officiële verklaring afgegeven waarin het zijn “oprechte excuses” betuigt voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt voor Nintendo Switch Sports-spelers.