Nintendo Switch Sports versie 1.2.3 patch notes

Nintendo Switch Sports versie 1.2.3 patch notes

Versie 1.2.3 van Nintendo Switch Sports is begonnen met de uitrol, wat de tweede wekelijkse update van de game markeert.

Voor degenen die niet op de hoogte zijn, de oplossingen van Nintendo van deze week zijn bedoeld om problemen op te lossen die met versie 1.2.1 zijn opgetreden. Die upgrade was vooral bedoeld om cheaters tegen te gaan. Echter, na het installeren van versie 1.2.1 begonnen sommige gamers crashproblemen te ervaren. Als gevolg van de problemen werden zelfs online servers een paar dagen offline gehaald.

Versie 1.2.3 patch-notes

Bugfix

Spelers die het probleem van het afsluiten van het programma niet konden verhelpen, zelfs niet na het installeren van de laatste versie, hebben nu een patch (versie 1.2.2).

Sommige spelers kunnen ontdekken dat de volgorde van “Accessoires (kop)” in “Aanpassen” is veranderd met de update. Het spelen van de game wordt hierdoor niet beïnvloed.

Vanwege de recente problemen worden Switch Online-lidmaatschappen voor iedereen die Nintendo Switch Sports heeft gespeeld en nu lid is, met een week verlengd. Later zullen verdere details worden verstrekt. Bovendien zijn de puntentotalen van ‘Play Globally’ van alle sporten verdubbeld van 17 oktober tot 2 november. Last but not least is er een oplossing in de maak om spelers in staat te stellen prijzen te claimen die ze mogelijk hebben gemist. We laten het je weten zodra we meer details hierover hebben.

De nieuwe versie 1.2.3-update voor Nintendo Switch Sports kan nu worden gedownload door alle Nintendo Switch-gebruikers. Voor deze vakantie komt er nog een update die golf introduceert.