Nintendo Switch verpakkingen worden kleiner voor een betere transportefficiëntie

Nintendo Switch verpakkingen worden kleiner voor een betere transportefficiëntie

Gamers en Nintendo-fans kunnen binnenkort uitkijken naar de Nintendo Switch met een iets ander uiterlijk in de winkels.

Nintendo heeft gezegd dat het de dozen voor zijn Nintendo Switch-console met 20% zal verkleinen (zoals hierboven weergegeven), zodat de console gemakkelijker te verzenden is en winkels er meer van hebben voor de feestdagen. Dit betekent ook dat de materialen die worden gebruikt om de console te verpakken in de toekomst 15% minder zullen zijn.

Volgens wat werd gezegd, wordt deze wijziging van kracht wanneer Nintendo Switch-consoles na augustus 2022 worden gemaakt.

Zoals gerapporteerd door Nikkei

Nikkei zei dat Nintendo de verpakking van de Nintendo Switch met 20% zal verkleinen om de verzendservices efficiënter te maken. Met minder verpakking kan Nintendo meer van de ruimte gebruiken die het heeft bij het verzenden en vervoeren van Nintendo Switch-consoles over de hele wereld, en winkels zouden meer items in de schappen moeten kunnen plaatsen als ze voldoende ruimte hebben.

Nintendo zou deze stap moeten nemen omdat het logisch is. Omdat de verpakking van de Nintendo Switch OLED al kleiner is (hij wordt geleverd in een grotere, dunnere doos), is het logisch om hetzelfde te doen met de originele Switch-console, zowel voor de consistentie als om het verzendproces te versnellen.</p >

Het bedrijf deed hetzelfde met de Nintendo 3DS toen het de grote voedingen in latere versies van de console deed verdwijnen om de doos kleiner te maken (en uiteraard ook bespaarde op de bescheiden productiekosten van nieuwe AC-adapters).

Hoewel het verminderen van de verpakking het tekort aan halfgeleiders en assemblageproblemen die de elektronica-industrie momenteel teisteren niet oplost, zou het Nintendo moeten helpen zo efficiënt mogelijk te zijn en zoveel mogelijk Switch-consoles over de hele wereld te verkopen in afwachting van de situatie te verbeteren.