Nintendo verduidelijkt wat tears in Zelda: Tears of the Kingdom betekenen

Nintendo verduidelijkt wat tears in Zelda: Tears of the Kingdom betekenen

De volgende Zelda-game voor Nintendo Switch heet The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Dit nieuws kwam drie jaar nadat de game voor het eerst werd aangekondigd in 2019, Nintendo heeft het alleen “The Legend of Zelda: Breath of the Wild’s sequel” genoemd.

Nadat de naam hardop was uitgesproken, was er enige verwarring over hoe het te zeggen. Veel mensen dachten dat ‘tranen’ huilen betekende. Maar ‘tranen’ kunnen ook betekenen dat er iets uit elkaar wordt gescheurd.

Nintendo verduidelijkt wat tranen betekenen

Nintendo heeft nu een officieel antwoord gegeven. Het bedrijf zegt dat het woord huilen betekent.

In de Zelda-serie bestaan ​​al heel lang tranen. Het Sheikah-symbool, een oog met een traan, is daar een voorbeeld van. Spelers in Zelda: Twilight Princess en Zelda: Skyward Sword zijn ook gezien met het verzamelen van Tears of Light en Sacred Tears.

Mensen hebben in de loop der jaren veel gegokt over de titel van Zelda: Tears of the Kingdom. Nintendo zei eerder dat het de naam van het spel geheim hield om spoilers te voorkomen. Maar ook al is de titel bekend, het zegt niet alles.

Over The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom’s

De nieuwste game in de langlopende Legend of Zelda-serie neemt je mee naar de lucht en naar de uitgestrekte gebieden van Hyrule. Wanneer The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, op 12 mei 2023 uitkomt op Nintendo Switch, begint Links enorme avontuur opnieuw.

Tears of the Kingdom is beschikbaar voor Nintendo Switch op 12 mei 2023.

Ad