No More Heroes III – 6 dagen countdown met Velvet Chair Girl

No More Heroes III – 6 dagen countdown met Velvet Chair Girl

Marvelous Games gaat door met aftellen naar de release van No More Heroes III en deelt verschillende videoclips met betrekking tot de game.

Deze video markeert 6 dagen vanaf de release van de game en richt zich op Velvet Chair Girl, een van de Alien Superheroes waarmee Travis het moet opnemen in zijn zoektocht om de Galactische Superheldenranglijst te beklimmen.

video

Over Velvet Chair Girl

Velvet Chair Girl is een leider van het Galactische Superheldenkorps, nr. 6 in de Galactic Ranking, en een baas in No More Heroes III. Ze bestuurt een roze biowapen dat bekend staat als Oma.

Velvet Chair Girl ziet eruit als een zeer modieuze, verleidelijke en mystieke vrouw, met een ronde bril en een pony over haar rechteroog. Ze draagt ​​een gezichtsbedekking met kraaltjes; vergelijkbaar met traditionele Arabische dansers. Ze is nooit zonder haar biologische wapen Oma, die in staat is tot massale verwoesting en abstracte verandering van levende wezens die onder haar bevel staan. Volgens haar naamgenoot verlooft ze een luxe zwevende fluwelen stoel.

No More Heroes III wordt op 27 augustus gelanceerd voor Nintendo Switch.