NVIDIA Lek – Meer speculatie over potentiële Nintendo Switch Pro

NVIDIA Lek – Meer speculatie over potentiële Nintendo Switch Pro

NVIDIA, de maker van de grafische kaart, was het doelwit van een grote hack, wat resulteerde in een hele reeks lekken van het bedrijf, waarvan er één over de Nintendo Switch gaat.

Pro-geruchten

De lekken bevatten volgens dataminer NWPlayer123 verwijzingen naar “nvn2”, waarvan de dataminer denkt dat het een grafische api is voor de vermeende “Switch Pro”. Dit komt door het feit dat de grafische api voor de normale Nintendo Switch het label “nvn” heeft, wat impliceert dat “nvn2” een nieuwe versie is voor een geüpgraded systeem. “nvn2” is gebaseerd op Ampere, volgens NWPlayer123, en bevat zowel raytracing-mogelijkheden als DLSS 2.2.

De algemene overtuiging is dat “nvn2” verwijst naar een soort verbeterd model van de basis-switch, of het nu het Pro-model is of iets dergelijks, gebaseerd op verklaringen van Nintendo-president Shuntaro Furukawa dat de Switch nog steeds “in het midden” is. van zijn bestaan. Complexere ideeën beweren dat “nvn2” oorspronkelijk bedoeld was voor de OLED, maar werd uitgesteld vanwege chipbeperkingen tijdens de fabricage van dat model.

Natuurlijk heeft Nintendo op het moment van schrijven nog geen aankondiging gedaan over nieuwe Nintendo Switch-hardware. We laten het je zeker weten als er nieuwe informatie beschikbaar komt.