NYXI Wizard, GameCube-style controller

NYXI Wizard, GameCube-style controller

In de loop van de afgelopen jaren hebben een aantal derde partijen hun eigen controllers ontwikkeld die compatibel zijn met de Nintendo Switch. Nu heeft NYXI zijn eigen apparaat geïntroduceerd, de NYXI Wizard.

video
play-rounded-fill

NYXI Wizard

Behalve dat het een ontwerp heeft dat doet denken aan de GameCube, onderscheidt de NYXI Wizard zich doordat hij moeite doet om drift te voorkomen, wat met name bij Joy-Con heel gebruikelijk is gebleken. Dit wordt gedaan met behulp van de joystick die een Hall-effect heeft. Als gevolg van het feit dat het nooit fysiek wordt aangeraakt, “slijten de sensoren niet zoals bij analoge joysticks”, wat de mogelijkheid van drift elimineert.

Er zijn ook andere opvallende kenmerken van de controller, zoals het feit dat gebruikers de joystickringen kunnen veranderen, afhankelijk van het spel dat ze spelen. Met de ronde joystickcirkel kun je racegames zonder grenzen spelen, terwijl de achthoekige joystickcirkel je helpt om snel en correct de aanvalsrichting in vechtspellen te plaatsen. Deze informatie wordt verstrekt door NYXI.

De ZR- en ZL-knoppen “zijn stiller, lichter, hebben minder weerstand en hebben kortere triggerlengtes om je sneller te laten schieten”, wat een ander kenmerk is dat het verdient om genoemd te worden. Bovendien, om een ​​aangenamere game-ervaring te bieden, bieden de “ABXY-knoppen witte lichteffecten en een prettig gevoel.”

Als u geïnteresseerd bent, kunt u de NYXI Wizard kopen via de officiële website. De prijs is $ 69 per stuk.

Ad