Octopath Traveler 2 komt uit op 24 Februari 2023

Octopath Traveler 2 komt uit op 24 Februari 2023

Square Enix heeft veel te doen gehad. In de nieuwste Nintendo Direct werd bevestigd dat Octopath Traveler 2 uitkomt. Nintendo zegt dat 8 nieuwe reizigers “door het land van Solistia zullen reizen, elk met hun eigen verhaal te vertellen.”

Ook zullen er nieuwe onderdelen zijn. Er is bijvoorbeeld bevestigd dat er een cyclus van dag en nacht zal zijn.

video
play-rounded-fill

Over Octopath Traveler 2

Dit is een gloednieuwe game in de OCTOPATH TRAVELER-serie. De eerste game in de serie kwam uit in 2018 en heeft wereldwijd meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Het maakt de HD-2D-graphics van de serie, die een mix is ​​van retro pixelart en 3DCG, nog beter.

In de wereld van Solistia vertrekken acht nieuwe reizigers naar een spannend nieuw tijdperk.

Waar wil je heen? Wat ga je doen? Wiens verhaal ga jij waar maken?

Je kunt alle kanten op.

Begin aan je eigen avontuur.

Begin je avontuur als een van de acht nieuwe reizigers, die elk hun eigen achtergrond, doelen en vaardigheden hebben.

De HD-2D-graphics van de serie, een mix van retro pixelart en 3DCG, hebben nieuwe hoogten bereikt.

Het verhaal speelt zich af in Solistia, een plek waar verschillende culturen van oost tot west gedijen en waar bedrijven uit het nieuwe tijdperk het goed doen. Je kunt de zeeën bevaren en elk deel van een wereld verkennen die van dag naar nacht verandert.

Elke reiziger heeft zijn eigen set padacties die ze kunnen gebruiken om stedelingen te bevechten, items te krijgen, andere mensen mee te nemen op hun reizen en meer. Waar wil je heen? Wat ga je doen? Je kunt alle kanten op.

Bekende onderdelen van de eerste game zijn behouden, zoals de mogelijkheid om de banen en vaardigheden van je reizigers te veranderen en het Break and Boost-systeem dat gevechten zo spannend maakte. Er zijn ook nieuwe manieren om te spelen.

Op 24 februari 2023 komt de game uit voor de Nintendo Switch.

Ad