Okami’s tweede Guinness wereldrecord

Okami’s tweede Guinness wereldrecord

Het mooie Okami heeft zijn tweede Guinness Wereldrecord ontvangen. Ja, een videogame kan wereldrecords ontvangen!

Wereldrecord game?

Het eerste wereldrecord werd in 2010 uitgereikt omdat de game de ‘Minst commercieel succesvolle winnaar van een’ Game of the Year’-prijs was. Ja Okami is een culthit die niet zo commercieel bekend was maar toch in staat was om spel van het jaar te winnen. Dat is op zichzelf een getuigenis van hoe geweldig een titel het is.

Maar het laatste Guiness World-record is iets bemoedigender omdat het spel de prijs heeft ontvangen voor de ‘Meest geprezen videogame met in de hoofdrol een dierlijk personage’.

Wederom een ​​record dat opmerkt hoe goed de game is, want onthoud dat we heel veel dierlijke personages in videogames hebben gezien en zelfs in de hoofdrol spelen in videogames, toch? Laten we er maar een paar noemen; Banjo, Kazooie, Conker, Donkey Kong, Star Fox, Yoshi, Sonic, Bubsy, Crash Bandicoot, Croc, Mickey Mouse en we zouden waarschijnlijk een behoorlijk lange tijd mee kunnen doen.

Als je dat in overweging neemt, moet Okami iets bijzonders zijn … en dat is het ook. Als je dit spel nog niet eerder hebt geprobeerd, doe dat dan nu op de Nintendo Switch met Okami HD die onlangs is uitgebracht.

Ad