Omega Strikers komt eraan

Omega Strikers komt eraan

Odyssey Interactive, een onafhankelijk bedrijf dat is opgericht door voormalige leidinggevenden van Riot Games, kondigde aan dat hun gratis te spelen 3v3 knock-out Omega Strikers zou komen naar de Nintendo Switch op 27 april 2023. De game kan op die dag voor het eerst worden gedownload.

Vooraf had Omega Strikers een open bèta voor de pc-versie van de game in 2017. In de toekomst, als het gaat om Switch, zal het een verscheidenheid aan extra aspecten en functies bieden om de multiplayer-ervaring verder te verbeteren. Deze toevoegingen zijn gebaseerd op de lessen die zijn geleerd en de opmerkingen die door spelers zijn achtergelaten. Cross-play en cross-progressie worden mogelijk gemaakt op verschillende platforms, waaronder mobiel, pc en Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Omega Strikers

Odyssey heeft een aantal extra niveaus van groei en strategie toegevoegd aan Omega Strikers ter voorbereiding op het debuut van de game, en het bedrijf is van plan om de competitieve ervaring van de game verder uit te breiden met intensieve live-serviceprogrammering na de lancering. Nu vindt elke clash plaats in de loop van drie mogelijke rondes, en deelnemers krijgen korte intervallen tussen elke ronde om hun talenten te verbeteren, afhankelijk van hoe goed ze individueel hebben gepresteerd in de vorige ronde. De arena’s krijgen een make-over, zodat ze allemaal een andere lay-out en omgevingsobstakels hebben, zoals gevaren en buffs.

Deze arena’s hebben hun eigen specifieke tactieken nodig en zullen worden gevuld met meeslepende beelden en animaties om de stemming te bepalen. Er zijn ook een aantal nieuwe gameplay-functies toegevoegd om de voortgang te verbeteren. Deze nieuwe gameplay-functies omvatten het Striker Affinity-systeem en de tactische Core Flip-vaardigheid, een unieke vaardigheid die maar één keer per wedstrijd kan worden gebruikt en tegenstanders wegslaat terwijl jij de kans krijgt om als eerste toe te slaan. Bovendien kunnen spelers anticiperen op nieuwe Quick Chat-mogelijkheden, een verbeterde visuele ervaring zowel binnen als buiten wedstrijden, extra cosmetica die kunnen worden verzameld en nog veel meer wanneer de game voor het eerst wordt uitgebracht.

Kenmerken

Je mag de Striker kiezen die je wilt spelen zoals in Omega Strikers, een game met een waanzinnige en steeds groter wordende cast van kleurrijke en unieke personages die bekend staan ​​als Strikers. Odyssey heeft elk van de 15 Strikers van het spel met de hand gemaakt, van de op anime geïnspireerde personagekunst en animaties tot elk van hun unieke vaardigheden. Deze personages geven spelers van alle verschillende speelstijlen een breed scala aan keuzes om mee de arena in te gaan als ze strijden. De game wordt gestart met 15 Strikers.

Strategie en anarchie botsen in elk gevecht van Omega Strikers, dat plaatsvindt in de loop van drie rondes die razendsnel worden gespeeld. Na elk spel krijgen deelnemers de kans om hun strategie te resetten en hun krachten te verbeteren door nieuwe opties te selecteren uit een pool van gedeelde bronnen; de volgorde waarin ze nieuwe opties kiezen, is gebaseerd op hoe goed elke speler presteerde in de vorige ronde. Teams die goed met elkaar samenwerken, hun eigen plan aanpassen aan dat van hun tegenstander, en effectief gebruik maken van hun vaardigheden en unieke Core Flips te midden van de moment-tot-moment onrust, zullen als overwinnaar tevoorschijn komen.

Geëvolueerde arena: elk van de arena’s in Omega Strikers zal er niet alleen anders uitzien en aanvoelen, maar ze zullen ook de manier veranderen waarop de competitie wordt uitgevoerd. De arena’s hebben opvallende lay-outs, zoals back-to-back goals in het hart van de arena, maar ook unieke omgevingsobstakels, zoals gevaren en buffs, die teams uitdagen om hun plannen aan te passen om komt er als beste uit. Elke arena dient ook als een venster op het bredere verhaal van Omega Strikers en onthult nieuwe informatie over de Strikers, hun planeten en hun geschiedenis.

Een manier die uniek is voor jou – Fans van over de hele wereld hebben hun steun betuigd aan de levendige selectie van Strikers van Omega Strikers, die was geïnspireerd door Odyssey’s passie voor de anime-cultuur. Met het Striker Affinity-systeem kunnen spelers een verscheidenheid aan cosmetische dingen verwerven terwijl ze de personages ontdekken met wie ze het meeste plezier hebben in de strijd. Deze goodies omvatten skins, emotes, symbolen en meer. Het ontwikkelingsteam heeft het aantal emotes, geanimeerde reacties en geëvolueerde podiumvieringen in de game verhoogd. Daarnaast zijn er verschillende nieuwe skins toegevoegd, is er extra functionaliteit toegevoegd om de voortgang van Striker na wedstrijden te bekijken en is er nog veel meer toegevoegd om de personages tot leven te brengen en de spelerservaring verder te verbeteren.

Spirit of Competition – Aangezien competitie de kern is van Omega Strikers, kunnen spelers in de rij staan ​​tegen andere spelers, alleen of met hun vrienden om deel te nemen aan gerangschikte, niet-gerangschikte of aangepaste speltypes wanneer de game voor het eerst wordt gelanceerd . De lancering omvat ook de introductie van de Rotating Goal Mode (RGM), een nieuwe wachtrij die is ontworpen om alle actievolle en over-the-top gameplay van Omega Strikers op een veel toegankelijkere manier te presenteren, zodat spelers kunnen geniet, leer en leun in de chaotische fysica van Omega Strikers. De wedstrijden in RGM worden spannender gemaakt door het gebruik van grotere arena’s met doelen op verschillende plaatsen erin. Bovendien beweegt de kern in een razend tempo en andere veranderingen verhogen de intensiteit van de competitie.

Gebouwd voor rivaliteit tussen meerdere consoles — Omega Strikers biedt volledige cross-play- en cross-progressie-compatibiliteit op Nintendo Switch, pc, mobiele apparaten en extra consoles die momenteel in ontwikkeling zijn (details worden nog aangekondigd). Spelers kunnen beginnen waar ze gebleven waren, ongeacht het platform dat ze gebruiken om te concurreren. Dit omvat het behouden van hun voortgang, ontgrendelde aanvallers en cosmetica, en vooral hun positie op het scorebord.

De mede-oprichter van Odyssey Interactive en de directeur game design is David Capurro.

“De Omega Strikers PC Open Beta was een ongelooflijke kans voor ons om te begrijpen wat wel en niet resoneerde met spelers op schaal, en we gebruiken deze lessen om actie te ondernemen om te evolueren en zinvolle verbeteringen aan te brengen in het spel naarmate we verder gaan in de volledige platformonafhankelijke release op 27 april. “De Omega Strikers PC Open Beta was een ongelooflijke kans voor ons om te begrijpen wat wel en niet resoneerde met spelers op grote schaal. 27 april zal feitelijk het begin zijn van het tot leven komen van die visie, en ons doel met Omega Strikers is om de ambitie van de studio te verwezenlijken om een ​​competitieve game aan te bieden die specifiek is aangepast aan de eisen van de grootste en meest verbonden generatie gamers de wereld ooit heeft gezien.