ONI: Road to be the Mightiest Oni – Fysieke release

ONI: Road to be the Mightiest Oni – Fysieke release

Volgens informatie van Red Art Games werkt het bedrijf aan de productie van een fysieke kopie van ONI: Road to be the Mightiest Oni voor Nintendo Switch.

De PEGI-gecertificeerde versie van Switch zal op 21 april 2023 in Europa te koop zijn voor de prijs van € 39,99. Hoewel Red Art Games zijn intenties voor Noord-Amerika niet heeft uitgewerkt (als het die al heeft), zou het voor klanten overal ter wereld mogelijk moeten zijn om een ​​aankoop te doen.

Over ONI: Road to be the Mightiest Oni 

ONI: Road to be the Mightiest Oni, het nieuwste project van de opkomende ontwikkelaar Kenei Design, was te zien op de meest recente Nintendo Indie World-show. ONI: Road to be the Mightiest Oni is een 3D-actiespel met wortels in de Japanse mythologie. De game vertelt het verhaal van Kuuta, de enige overlevende van de slag om Onigashima, en zijn reis terwijl hij het opneemt tegen de overleden zielen van demonische krijgers in een reeks uitdagingen. Zijn doel is om te werken aan het vergroten van zijn fysieke uithoudingsvermogen. Zijn uiteindelijke doel is om Momotaro te verslaan, een wezen dat deels mens en half monster is…

In de videogame ONI: Road to be the Mightiest Oni vertellen een demon genaamd Kuuta (wat ‘lucht’ betekent in het Japans) en zijn metgezel Kazemaru (wat ‘wind’ betekent) het verhaal van lucht en wind die vertrekken op een eilandavontuur.

Kenmerken

  • Een levendig, driedimensionaal universum
  • Soundtrack van de hoogst mogelijke kwaliteit
  • Zowel de setting als de plot zijn ontleend aan de Japanse mythologie
  • We ondersteunen de volgende talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans, Chinees en Koreaans

ONI: Road to be the Mightiest Oni voor Nintendo Switch kan op 15 december om 17:00 CET worden gereserveerd via de officiële online shop van Red Art Games. De game heeft een PEGI-classificatie gekregen van Iedereen 10+.

Ad