Ontdek de magie van Disney Dreamlight Valley Update: Pride of the Valley

Ontdek de magie van Disney Dreamlight Valley Update: Pride of the Valley

Samenvatting

De update introduceert The Lion King Realm met Simba en Nala, een Star Path rond Disney Parken en meer. Dat is samen met prestatieverbeteringen, bugfixes en andere technische verbeteringen. Spelers kunnen The Lion King Realm verkennen en Simba en Nala verwelkomen in hun vallei terwijl ze hun eigen versie van Pride Rock bouwen. Het Star Path is ook uitgebreid, waardoor spelers iconische Disney Parks-attracties zoals de Pixar Pal-A-Round, Dumbo the Flying Elephant en Mad Tea Party kunnen plaatsen om de gelukkigste plek op aarde in hun eigen vallei te creëren.


De Disney Dreamlight Valley: Pride of the Valley-update is gearriveerd en brengt een reeks opwindende nieuwe inhoud en verbeteringen aan de populaire mobiele game. Gameloft heeft patch-opmerkingen voor de update gedeeld, waaronder prestatieverbeteringen, bugfixes en andere technische verbeteringen, evenals nieuwe inhoud die fans van de game zeker zal aanspreken.

Nieuwe rijksdeur in Dream Castle: The Lion King Realm

Een van de spannendste toevoegingen in de update is de nieuwe Realm-deur in Dream Castle die naar The Lion King Realm leidt. Spelers kunnen de wereld van The Lion King verkennen en hun eigen versie van Pride Rock bouwen, terwijl ze genieten van het prachtige landschap en de levendige kleuren van het spel.

Sterrenpad en attracties in Disney Parken

De update breidt ook het sterrenpad uit, waardoor spelers iconische Disney Parks-attracties in hun vallei kunnen plaatsen. Van de Pixar Pal-A-Round en Dumbo the Flying Elephant tot de Mad Tea Party, spelers kunnen de gelukkigste plek op aarde creëren in hun eigen vallei. De attracties voegen een extra laag magie toe aan het spel en geven spelers het gevoel dat ze echt deel uitmaken van de Disney-ervaring.

Scrooge McDuck’s Store en Premium Shop

In Scrooge McDuck’s Store kunnen spelers opwindende nieuwe items ontdekken, waaronder hippe badkameraccessoires, op paddenstoelen geïnspireerde sets en meer. Daarnaast komen er voor een beperkte tijd nieuwe optionele items naar de Premium Shop, zoals Prince Eric’s Boat House Dream Style en met Dreamlight doordrenkte dierenvrienden. Spelers kunnen zich klaarmaken om hun perfecte leven op zee te leiden met Prince Eric’s Boat House Dream Style en voor het eerst de met Dreamlight doordrenkte dierenvrienden ontmoeten.

Eggstravaganza-evenement en knutselen voor dierenvrienden

Met de terugkeer van zonnige dagen buiten, kunnen spelers van 8 tot 29 april deelnemen aan het Eggstravaganza-evenement. Het evenement nodigt spelers uit om eieren te zoeken en speciale paasitems voor hun vallei te verzamelen. Bovendien kunnen spelers nieuwe interactieve items maken voor hun gezelschapsdieren, waaronder kleine huisjes, voerbakken en speelgoed. Dit voegt meer variatie toe aan het spel en maakt het nog leuker om te spelen.

Selfiehoudingen en zweven

Spelers kunnen nu nieuwe selfie-poses aannemen voor elk van hun gezelschapsdieren in de fotomodus, waardoor ze nog meer magische momenten in het spel kunnen vastleggen. Bovendien is zweven toegevoegd als een nieuwe functie wanneer de weldoorvoede bonus actief is. Hierdoor kunnen spelers nog sneller door hun vallei glijden, waardoor het gemakkelijker wordt om taken te verkennen en te voltooien.

Bugfixes en verbeteringen

De update bevat ook een reeks bugfixes en verbeteringen, waardoor het spel leuker en stabieler wordt. Het gedrag van metgezellen is verbeterd om de kans te verkleinen dat ze door hen worden geblokkeerd, en problemen met missies en inventaris zijn opgelost. Camerabotsing in Toy Story Realm is verbeterd en spelers kunnen nu de blauwe kledingtas in Moana’s huis ophalen die voorheen door meubels werd geblokkeerd. Er zijn ook verschillende audio- en visuele verbeteringen aangebracht, samen met lokalisatieoplossingen.

Conclusie

De Disney Dreamlight Valley-update, Pride of the Valley, is een spannende toevoeging aan de game die een schat aan nieuwe inhoud en verbeteringen met zich meebrengt. Van het Lion King Realm en het Star Path tot de nieuwe Scrooge McDuck’s-winkel en Premium Shop-items, spelers zullen genieten van het verkennen van alle nieuwe functies die de update te bieden heeft. Bovendien verbetert de update de weldoorvoede bonus en voegt het hover-vermogen toe aan het spel, waardoor spelers nog meer manieren krijgen om van de Valley te genieten. Het Eggstravaganza-evenement en de nieuwe interactieve items voor gezelschapsdieren zorgen ook voor frisse en leuke gameplay-ervaringen. Met bugfixes en optimalisaties zorgt de update voor een soepelere en stabielere game-ervaring. Mis de magie van de Disney Dreamlight Valley-update niet: Pride of the Valley.

Veelgestelde vragen
  • Wat is de Disney Dreamlight Valley-update, Pride of the Valley?
    • De Disney Dreamlight Valley-update, Pride of the Valley, is de nieuwste update van de game die nieuwe inhoud en verbeteringen biedt, waaronder het Lion King Realm, Star Path, Scrooge McDuck’s winkelitems, Premium Shop-items, Eggstravaganza-evenement, interactief items en bugfixes.
  • Wat kan ik doen in het Lion King Realm?
    • In het Lion King Realm kunnen spelers hun eigen versie van Pride Rock bouwen en Simba en Nala verwelkomen in de Valley.
  • Wat is het sterrenpad?
    • The Star Path is een uitbreiding op de game met op Disney Park geïnspireerde attracties zoals de Pixar Pal-A-Round, Dumbo the Flying Elephant en de Mad Tea Party.
  • Wat is de weldoorvoede bonus?
    • De weldoorvoede bonus wordt verdiend door gekookte maaltijden te eten en is verbeterd in de update. Als ze goed gevoed zijn, krijgen spelers nu meer kansen op kritieke resultaten elke keer dat ze interactie hebben met de wereld.
  • Kan ik mijn energie aanvullen door te gaan zitten?
    • Ja, als je op een bank gaat zitten – of op een ander object trouwens – waar dan ook in de Valley, wordt de energie van spelers nu heel langzaam aangevuld.