Ontwikkelaars Hollow Knight werken hard aan fysieke release

Ontwikkelaars Hollow Knight werken hard aan fysieke release

Het lijkt erop dat Hollow Knight binnenkort ook in de winkelschappen zal komen te liggen!

Tijdens een Q&A-sessie op Reddit, meldt een van de ontwikkelaars van Team Cherry dat ze op dit moment hard werken aan een fysieke versie van Hollow Knight. Hij voegt hieraan toe dat ze hopelijk in de zeer nabije toekomst meer nieuws hierover kunnen delen.

Eerder bracht Team Cherry ook al naar buiten dat ze er alles aan deden om een fysieke versie van Hollow Knight op de markt te brengen.

Positieve ontvangst

Daarnaast meldt het bedrijf in diezelfde Q&A-sessie dat het bedrijf zeer verrast was met het positieve onthaal van Hollow Knight op de Nintendo Switch en dat ze blij zijn met hoe het verkoopt. Ze hadden hiervoor namelijk helemaal geen verwachtingen.

video

Hollow Knight is sinds 12 juni verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop.

Onze mening over Hollow Knight

Iedereen die ons een beetje heeft gevolgd weet hoe erg we naar de titel uitkeken en we hebben hem sinds de release dan ook waar mogelijk gespeeld. Gisteren voor het eerst ‘uitgespeeld’ met een percentage van 82% completion. Dus ook wij hebben nog steeds van alles te doen.

Maar daarnaast zien we een permadeath mode (Steel Soul mode) niet heel erg zitten. De game is moeilijk genoeg al namelijk. Hollow Knight is een absolute must have! Een review volgt als we in de komende dagen nadat we de game volledige voltooid hebben.

De fysieke versie, kopen we in een hartslag!