orbit.industries versie 1.0.4 patch notes

orbit.industries versie 1.0.4 patch notes

orbit.industries heeft pas onlangs zijn meest recente upgrade beschikbaar gesteld, die versie 1.0.4 wordt genoemd. Er zijn aanvullende verbeteringen, wijzigingen in de algehele balans en tweaks geïntroduceerd. Er zijn nieuwe bronkleuren toegevoegd voor draden en er is nu de mogelijkheid om meerdere systemen van dezelfde soort achter elkaar op het ASL-raster te rangschikken. Dit zijn slechts enkele van de wijzigingen die zijn aangebracht. Andere verbeteringen zijn de mogelijkheid om systemen te deactiveren en opnieuw te activeren.

Versie 1.0.4 patch notes

Verbeteringen:

• Systemen die kunnen worden gedeactiveerd: gebruikers kunnen hun systemen nu handmatig deactiveren en vervolgens opnieuw activeren (produceren geen bronnen wanneer ze gedeactiveerd zijn, maar kosten ook geen onderhoud)

• Er zijn verschillende extra bronkleuren toegevoegd aan draden in ASL (Liquid Gas, Water, Temperature)

• AI die is gelokaliseerd zodat gesproken woorden geproduceerd door AI-stemmen nu toegankelijk zijn in verschillende talen naast het Engels (instelbaar via het instellingenmenu)

• De mogelijkheid voor spelers om meerdere systemen van dezelfde soort achter elkaar op het ASL-raster te plaatsen is verbeterd.

Balanseren:

• De hoeveelheid atmosfeer die nodig is voor de HCA- en CAB-personeelsmodules is verminderd. • De minimale hoeveelheid personeel die nodig is om het LPI-onderzoeksproject te openen, is teruggebracht van 600 naar 550

• Er zijn kleine wijzigingen aangebracht in de projectbeloningen voor alle drie de moeilijkheidsgraden • De algehele kans op fouten is verminderd

Bugfixes:

• De collider van de A2B2-connector een beetje kleiner gemaakt zodat ze naast elkaar kunnen worden gebouwd • De onjuiste sortering van hints voor projectonderzoek verholpen • De ontgrendelingsdrempel voor de prestatie “Architect” / Statistische updates voor wanneer opgelost op voortgang gebaseerde prestaties worden ontgrendeld • Foutieve weergave van vereiste missiesystemen in missieprojectvereisten verholpen • Foutieve weergave van vereiste missiesystemen in missieprojectvereisten verholpen

De nieuwe orbit.industries versie 1.0.4-update kan nu worden gedownload voor alle gamers op de Nintendo Switch.

Over orbit.industries

Bouw en beheer je eigen ruimtestation in een baan om de aarde!

In de ruimte kan niemand je horen schreeuwen, of het nu een overwinningskreet is of een uit frustratie; noch zal het iemand iets schelen. Wat ga je precies doen, ruimtepionier, nu je alles de baas bent?

BOUW EEN PRACHTIG UITZICHT

Bouw, installeer en verbouw je station om perfectie te bereiken in een compleet 3D-perspectief terwijl je gebruik maakt van de adembenemende graphics van Unreal Engine 4. Bewonder de voortreffelijkheid van je werk terwijl je de scène om je heen draait en in- en uitzoomt om alles in je op te nemen.

Kijk eens naar de prachtige in-game sterrenbeelden, nevels en planeten die het ontwikkelingsteam wekenlang heeft bestudeerd, zodat ze echt in-game visualisaties konden presenteren binnen de grenzeloze gamehemel.

FOCUS OP DE SAMENVATTING

Houd de productiecycli nauwlettend in de gaten, evenals de middelen en hoe deze worden verdeeld. Uw aandacht moet gericht zijn op efficiëntie of op opbrengst, en u moet alles benaderen alsof het een nauwgezette spreadsheet-master is. U moet echter ook een abstract lay-outsysteem gebruiken dat lijkt op een printplaat om u te helpen bij het ontwerpen van de beste verbindingen, hoeken en gaten om ervoor te zorgen dat uw station een technische triomf wordt.

BESPARING, FOUTEN EN MEER!

U krijgt een primair doel van een uniek economisch systeem, namelijk uw station productief en lucratief maken of laten instorten.

De normale gang van zaken kan echter worden verstoord door een verscheidenheid aan verstoringen, variërend van hackeraanvallen tot fouten en storingen die elke module en het bijbehorende systeem met zich meebrengen in uw administratie van het station. Deze kunnen allemaal een impact hebben op de normale handelsstroom.

Door de productiedruk kan uw productie ook zomaar overbelast raken; daarom moet u streven naar uitmuntendheid in uw planning, uitvoering en ontwerp.

ONTDEK ONBEKENDE PLANETEN

Er zijn drie afzonderlijke taken in de campagne waarvoor je een bepaalde planeet moet terraformen om het leefbaar en eenvoudig te maken om grondstoffen van te oogsten.

Elk van deze missies heeft een verhaal dat als achtergrond dient, en ze bieden je elk de mogelijkheid om je te concentreren op een van de twee speltypes om je station zo te bouwen dat het aan de vereisten kan voldoen van de missie.

Ga jij de meest esthetisch mooie modules laten opzetten? Word jij de meest productieve? De meest efficiënte? Alle drie? Alles is eerlijk spel zolang het doel wordt bereikt!

EINDELOZE DROMEN

Je hebt ook de mogelijkheid om te ontspannen en je te concentreren op het bouwen van het beste, mooiste of meest effectieve station dat ooit is geweest, en je kunt dit doen in onze Creative- of Endless-modi, die speciaal voor dit doel zijn ontwikkeld.

orbit.industries haalt ideeën voor zijn projecten uit werken uit canonieke sciencefictionliteratuur, films en populaire televisieseries in de ruimte-opera, terwijl het ook kennis uit de echte wereld en vorderingen op het gebied van ruimteverkenning, ruimtevaarttechniek en de ontwikkeling van orbitale stations.