Originele soundtrack voor Shin Megami Tensei V komt in maart 2022

Originele soundtrack voor Shin Megami Tensei V komt in maart 2022

SEGA en Atlus hebben aangekondigd dat de originele soundtrack voor Shin Megami Tensei V (SMT5) in maart in Japan zal verschijnen. De soundtrack zal bestaan ​​uit 117 nummers verdeeld over vijf cd’s. Het zal ook een boekje bevatten met opmerkingen van de componisten voor elk van de 117 nummers.

Shin Megami Tensei V OST

Ryota Kozuka en Toshiki Konishi componeerden Shin Megami Tensei V. Na hun werk aan Shin Megami Tensei IV, keerden Kozuka en Konishi terug als componisten voor de vijfde versie van de belangrijkste SMT-serie. Ze werkten samen aan de soundtrack voor verschillende Atlus-games, waaronder de Devil Survivor-titels en de Persona Dancing-games.

Het “Ephemeral” deuntje op disc 1 begint de SMTV OST. De eerste schijf bevat grotendeels muziek uit de beginfase van de game, zoals de nummers “Daily Life” en “Jouin High School”, terwijl de laatste schijf meer dramatische vechtthema’s heeft.

De originele muziek voor Shin Megami Tensei V wordt uitgebracht in maart 2022.

Op 30 maart 2022 wordt de originele soundtrack voor Shin Megami Tensei V gepubliceerd in Japan. De verkoopprijs is 4.000 yen ($ 34,81). De SMT5 OST is tot nu toe alleen in Japan uitgebracht. De hardcopy-soundtrack zal in andere landen te koop zijn via Amazon Japan en AmiAmi, waar voorbestellingen al zijn geopend. De soundtrack zal ook toegankelijk zijn op een paar andere websites en diensten voor het streamen van muziek.

Over Shin Megami Tensei V

Als het pad van onze hoofdpersoon naar huis wordt geblokkeerd door een gruwelijke moordscène in het hedendaagse Tokio, laat een onvoorziene omweg hem begraven en bewusteloos achter. Hij wordt wakker in een nieuw Tokio, een woestenij verwoest door de catastrofe die nu bekend staat als Da’at… : een Nahobino. De hoofdpersoon, gewapend met onverwachte kracht, reist door Da’at, een intrigerende regio bevolkt door mythologische goden en demonische heersers die altijd op gespannen voet staan ​​met het bestaan. Op zoek naar antwoorden moet de hoofdrolspeler zijn eigen weg banen in een oorlog tussen licht en duisternis om het lot van de wereld te bepalen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Ontdek je positie in de nieuwe wereld door een zinspelend verhaal vol tragische beslissingen te ontrafelen, en offers te brengen om je principes te behouden terwijl je licht najaagt of naar duisternis hunkert.
  • Met het Press Turn Battle System vecht je je een weg door een door demonen geteisterde woestenij, waarbij je de kwetsbaarheden van de tegenstander identificeert, zodat je veel acties achter elkaar kunt uitvoeren, maar maak één fout en het kan je laatste zijn.
  • Door met moeilijke tegenstanders te onderhandelen, kun je ze in waardige vrienden veranderen en ze vervolgens mixen om demonen te creëren die zijn afgestemd op jouw speelstijl.
  • Verken de uitgestrekte stad van het post-apocalyptische Tokio, voor het eerst weergegeven in adembenemend 3D in de kernserie Shin Megami Tensei met behulp van Unreal Engine 4.

De Nintendo Switch-versie van Shin Megami Tensei V is nu beschikbaar.

Ad