Overcooked! 2 – Winter Wonderland – Nu beschikbaar

Overcooked! 2 – Winter Wonderland – Nu beschikbaar

Team17 en Ghost Town Games hebben de Winter Wonderland-update uitgebracht voor Overcooked! 2. De update brengt nieuwe feestelijke levels uit de DLC-packs van 2019, twee nieuwe chefs, Horde-modus en vier seizoensrecepten.

Winter Wonderland

Team17 en Ghost Town Games zijn verheugd aan te kondigen dat het vakantieseizoen te vroeg is begonnen voor Overcooked! 2, met de lancering van de gratis Winter Wonderland-update.

Winter Wonderland is nu beschikbaar op alle platforms en viert de 2019 downloadbare contentpakketten van de game, met niveaus van Campfire Cook Off, Night of the Hangry Horde en Carnival of Chaos. Maak uw dagen vrolijk en helder met seizoensgebonden recepten, nieuwe chef-koks en nieuwe vijanden voor Horde-modus!

video

Belangrijkste kenmerken

  • Nieuwe feestelijke levels: vijf seizoensgebonden keukens geven een voorproefje van de DLC-pakketten van 2019 (één van Campfire Cook Off, twee van Night of the Hangry Horde en twee van het onlangs uitgebrachte Carnival of Chaos.)
  • Twee nieuwe koks: Op veler verzoek maakt Reindeer Chef hun te Overcooked! 2 debuut, samen met de vrolijke (en triomferende) Present Head Chef.
  • Horde-modus: bevat nu nieuwe feestelijke vijanden!
  • Vier seizoensrecepten: warme chocolademelk, pasteitjes, kerstpuddingen en geroosterde diners
  • De lancering van Winter Wonderland volgt op Overcooked! 2’s recente overwinning op de 25e verjaardag PlayStation Awards. De game is in de categorie ‘Indies & Developer Award’ erkend als een van de vijf titels die de afgelopen 12 maanden hebben bijgedragen aan de uitbreiding van PlayStation.

Overcooked! 2 Season Pass

Voor degenen die op zoek zijn naar nog meer culinaire calamiteiten tijdens Kerstmis, The Overcooked! 2 seizoenspassen zullen de hongerigste klant tevreden stellen, met ‘Carnival of Chaos’, ‘Campfire Cook Off’ en ‘Night of the Hangry Horde’, elk met meer maaltijden, mechanica en chaos.

Overcooked 2! seizoenspas is nu digitaal beschikbaar op alle platforms met een prijs van £ 14,99 / € 18,99 / $ 18,99.

Ad