Overcooked! All You Can Eat – World Food Festival update

Overcooked! All You Can Eat – World Food Festival update

Overcooked krijgt binnenkort een nieuwe “World Food Festival”-update! Het is aangekondigd: All You Can Eat. Vanaf 12 oktober 2022 staat de toegang open voor alle gamers.

video
play-rounded-fill

Over World Food Festival-update

Nieuwe keukens, nieuwe chef-koks, tien moeilijke levels en meer maken allemaal deel uit van de update.

  • 3 NIEUWE BIOMES: bereid je voor om je koksmuts op te zetten en aan de slag te gaan op 10 nieuwe niveaus in 3 verschillende biomen! Wachten op je zijn Baked Bazaar, Metro Mash en Pepper Plaza.
  • NEW CHEFS: We zijn blij te kunnen melden dat er een aantal nieuwe chefs bij het team komen! Globe, Fox en nog een skin voor Goldfish.
  • NIEUWE RECEPTEN: Wat zou Overcooked zijn zonder heerlijke recepten? Probeer eens een smakelijke bobotie en curry te maken.
  • BESTEL OP! : We vertellen je graag over een nieuwe monteur. Van tijd tot tijd kan een bezorgtas een serveerpunt in de weg staan. Zet het ruwe ingrediënt dat werd gevraagd, en iemand zal het komen halen!
  • TOEVOEGINGEN TOEGANKELIJKHEID: deze smakelijke update bevat veel toegankelijkheidsverbeteringen, zoals de mogelijkheid om niveaus over te slaan, vuur uit te schakelen, flitsen en cameratrilling te verminderen, en meer.

Over Overcooked! Alles wat je kunt eten

Overcooked!, Overcooked! 2. Alle extra content is vermengd met de originele game en geremasterd voor deze heerlijke definitieve editie.

Geniet van honderden niveaus van co-op kookchaos in keukens die gevaarlijker en moeilijker te begrijpen worden.

Overcooked! Gaat online

Overcooked heeft nu voor het eerst volledig ingebouwde online multiplayer! In ONLINE kun je vanaf de eerste game teruggaan naar je favoriete keukens.

Een lust voor het oog!

Beide games zien er beter uit dan ooit en de graphics zijn naar een heel nieuw niveau getild. Dit is de beste de Overcooked! serie heeft er ooit uitgezien.

Nieuwe inhoud die goed is!

Overcooked is de enige game met nieuwe levels, nieuwe chef-koks en nieuwe chaos. Alles wat je kunt eten.

Meerdere modi!

Campagne-, Survival- en Practice-modi zijn beschikbaar, en er is ook een nieuwe modus genaamd ‘Assist’ beschikbaar. De hulpmodus heeft een aantal manieren om het spel minder hectisch te maken, zoals het vertragen van de tijd die nodig is om een ​​recept te maken, rondetijden langer maken en je levels laten overslaan.

Iedereen kan er komen!

Overcooked! All You Can Eat heeft functies waarmee zoveel mogelijk mensen meedoen aan de voedselgekte! Er zijn ook tekstopties beschikbaar die gemakkelijk te lezen zijn voor mensen met dyslexie.

In Overcooked kun je teruggaan naar de Onion King voor een episch feestmaal. Alles wat je kunt eten.