Overview Trailer BOXBOY! + BOXGIRL!

Overview Trailer BOXBOY! + BOXGIRL!

Je kunt BOXBOY + BOXGIRL! nu aanschaffen voor op de Nintendo Switch. Om je een idee te geven, heeft Nintendo een overzichts-trailer uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over BOXBOY! + BOXGIRL!

De platformer speelt zich af in de Box Planet, die wordt geteisterd door obstakels die je belasten met springen, klimmen, drijven, rijden en kromtrekken langs je weg in drie verschillende modi.

D Box Planet is geplaagd door obstakels, dus spring, klim, drift, rijd en vervorm je weg langs hen in drie modi, compleet met hun eigen verhalen, podia, uitdagingen en technieken. Je kunt zelfs samenwerken voor een avontuur met 2 spelers, met in de hoofdrol beide dozen met beide hoofden!

Box-basis

Hoewel ze eruit kunnen zien als eenvoudige vierkanten, Qbby en co. hebben een speciale vaardigheid waarmee ze dozen uit het niets kunnen maken. Als er een obstakel in de weg zit, kunnen dozen echt van pas komen: plaats een schakelaar op een plaats, bedek een valkuil of gebruik hem zelfs als een schild.

Maar dat is niet alles! Onze helden kunnen zelfs meerdere dozen genereren en ze op veel verschillende manieren ordenen: een rechte lijn voor een geïmproviseerde brug of een stapvormige formatie om een ​​van de verzamelkronen te bereiken die in elke fase te vinden zijn – wat je creativiteit ook oproept! Het aantal beschikbare boxen is echter afhankelijk van de fase, dus probeer ze vindingrijk te gebruiken.

Hallo, Box Girl!

Van platforms tot portals, van lasers tot nulzwaartekracht, tal van verrassingen wachten op je in 270 puzzelrijke etappes. Goede zaak Qbby is niet alleen – Qucy (degene met de boeg) is ook aan het taggen! Onderweg leren ze nieuwe technieken, zoals schuivende dozen naar voren of zelfs met een klap in de grond! Door hun avontuur te voltooien, ontgrendel je meer levels voor hun langere, rechthoekige vriend Qudy om dit met zijn langwerpige vakken op te lossen.

Ontmoet de ouders in coöperatie!

Voor de eerste keer ooit kunnen twee spelers samen puzzels oplossen in lokale co-op! Help Box Dad and Box Mom – die verdacht veel op Qbby en Qucy lijken – om de Box Baby met de anderen te herenigen. Hoewel veel sluwe constructies je in de weg staan, zijn twee brainboxes beter dan een die zich tegen de verwachtingen verzet!

Eerlijk en rechthoekig

Gevoel boxed in? Ga naar de winkel om de medailles te spenderen die je verdiend hebt door podia op Assist Items te verslaan als je een beetje extra hulp nodig hebt om een ​​lastige uitdaging te overwinnen. De winkel heeft ook meer in-game-goodies verpakt – strips, muziektracks en zelfs een Balloon Challenge-modus voor diegenen die op zoek zijn naar meer kubus-gevulde raadsels!

Ad