Overwatch 2 komt!

Overwatch 2 komt!

BlizzCon, waar Blizzard graag grote aankondigingen doet, zoals de onthulling van gloednieuwe games en Blizzard kondigde Overwatch 2 aan.

Voor de Nintendo Switch?!

De game komt naar Nintendo Switch, pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wat je misschien zal verbazen, is dat geen van de officiële trailers, kunst en screenshots die Blizzard uitbracht de Nintendo Switch noemde.

De bevestiging van een Nintendo Switch-versie van Overwatch 2 werd zelfs alleen gevonden in de factsheet die bij het persbericht van Blizzard werd geleverd, evenals een bevestiging op een BlizzCon Overwatch-paneel.

video
play-rounded-fill

De intro van Overwatch 2 begint met de opnieuw samengestelde crew die naar Parijs komt om een invasie van de Null Sector te bestrijden. Oeps, en nu is er een super gigantische omnic met een enorme rode laserstraal. Mei raakt gewond in het gevecht – en Winston blijft achter om de lijn vast te houden, niet voordat Genji, Reinhardt, Brigitte, Mercy en Echo langskomen.

Een paar helden hebben duidelijk een totaal nieuwe look – en misschien wat nieuwe vaardigheden.

Ondanks de introductie van een verhaalmodus laat Blizzard de competitieve multiplayer niet vallen. Een nieuwe competitieve modus, Push genaamd, werd ook getoond op BlizzCon 2019. Overwatch-spelers spelen op dezelfde kaarten als Overwatch 2-spelers, inclusief de nieuwe kaarten.

Ze krijgen ook allemaal dezelfde helden – “een gedeelde multiplayer-omgeving waar niemand achterblijft,” zei Kaplan. De voortgang die je gemaakt hebt gaat ook mee naar Overwatch 2.

Dat gezegd hebbende, Blizzard gaf voorlopig geen releasedatum voor Overwatch 2.