Overwatch wordt Overwatch 2 wanneer het vervolg uitkomt

Overwatch wordt Overwatch 2 wanneer het vervolg uitkomt

Er zijn meer details bekend over Overwatch 2, dat gratis te spelen is en op 4 oktober beschikbaar zal zijn op meerdere platforms, waaronder de Nintendo Switch.

Kotaku zegt dat het vervolg het eerste spel onbruikbaar zal maken omdat het het volledig zal vervangen en het onmogelijk maakt om te spelen. Alles van de eerste Overwatch-game, zoals je voortgang, items, buit, geld, enzovoort, wordt overgedragen naar de tweede game. Dit is wat de regisseur van de game de fans vertelde tijdens een Reddit-thread genaamd “Ask Me Anything.”

Aaron Keller, die de leiding heeft over Overwatch 2

‘Early Access’ betekent dat dit nog maar het begin is van een heleboel nieuwe dingen die naar de game komen, zei Keller. “Als we lanceren, zullen er nieuwe helden, kaarten en functies zijn, maar elke negen weken zullen er zelfs meer zijn.

We hebben zojuist een plan uitgebracht voor een deel van deze inhoud, waarin staat dat er een nieuwe held zal zijn in seizoen 1 en 2, en een nieuwe kaart in seizoen 2. Ook, als onderdeel van de live service, zullen grotere delen van de game die altijd deel uitmaakte van het plan voor OW2 zal worden toegevoegd. Zo gaat volgend jaar de PvE-campagne van start. Wanneer OW2 op 4 oktober uitkomt, vervangt het de Live Service die we nu hebben.”

Over Overwatch 2

Overwatch 2 is het langverwachte vervolg dat spelers dieper in de wereld en het verhaal van Overwatch neemt. Het bouwt voort op de veelgeprezen PvP-gevechten van de eerste game.

In Overwatch 2 nemen spelers de rol aan van ‘s werelds helden in coöperatieve missies waarbij ze moeten samenwerken, elkaar sterker moeten maken en samen moeten optreden tegen een overweldigend aantal bedreigingen over de hele wereld. In de volgende stap van competitieve Overwatch-gameplay zullen spelers het tegen elkaar opnemen. Dit bouwt voort op de prestaties en buitcollecties van huidige spelers en voegt een nieuwe generatie helden toe, nieuwe kaarten die over de hele wereld bekend zijn en de wereld groter maken, een nieuw type Push-kaart en meer.

In de actievolle coöperatieve Story Missions bundelen Winston, Tracer en andere leden van de originele Overwatch hun krachten met een nieuwe groep helden. Door middel van een reeks intense missies voor vier spelers, zullen spelers een actief onderdeel zijn van het Overwatch-verhaal naarmate een nieuwe wereldwijde crisis zich ontwikkelt. Naarmate het verhaal vordert, nemen spelers de rol van verschillende helden op zich en werken ze samen om de wereld te beschermen tegen de omnische krachten van Null Sector. Ze zullen ook leren waarom de robotlegers aanvallen en steeds meer nieuwe bedreigingen tegenkomen.

Hero Missions is waar de strijd voortduurt. Het Overwatch-team zal hun grenzen moeten overschrijden terwijl ze zich over de planeet verplaatsen, steden verdedigen tegen robotinvasies, vechten tegen elite Talon-agenten en vechten tegen schurkenstaten die proberen de wereld over te nemen. In deze modus, die keer op keer kan worden gespeeld, kunnen spelers hun favoriete helden een hoger niveau geven en krachtige aanpassingsopties verdienen die hun vaardigheden in coöp vergroten. Reinhardts Fire Strike kan bijvoorbeeld worden veranderd zodat het vijanden in de buurt verbrandt, en Tracer’s Pulse Bomb kan worden veranderd zodat het een kettingreactie veroorzaakt die veel schade aanricht.

Overwatch 2 markeert ook het begin van een nieuw tijdperk voor de wereldberoemde competitieve 6v6-game in de serie. Het vervolg behoudt alle helden, kaarten en modi van het originele spel, evenals spelerprestaties en collecties. Het voegt ook verschillende nieuwe speelbare helden toe aan de steeds groter wordende selectie, voegt nog meer kaarten en locaties toe aan de wereld en voegt een nieuw kaarttype toe genaamd “Push”, waarin twee teams strijden om een ​​robot, die erg goed is in dingen duwen, duw het doelwit naar de kant van de tegenstander.

Ad