OXENFREE II: Lost Signals – UItgesteld tot 2023

OXENFREE II: Lost Signals – UItgesteld tot 2023

Voorheen kondigde Night School Studio OXENFREE II: Lost Signals aan, het officiële vervolg op het verhaalgedreven avonturenspel OXENFREE voor Nintendo Switch. Het lijkt erop dat mensen die de eerste game leuk vonden, wat langer moeten wachten om deze te spelen.

OXENFREE II: Lost Signals uitstel

De releasedatum van de game is verschoven naar 2023 omdat het bedrijf de extra tijd wil gebruiken om OXENFREE II: Lost Signals “echt speciaal” te maken en meer lokalisaties toe te voegen. Dit is wat het ontwikkelteam volledig zei:

“We hebben een geweldige community en we zijn het aan hen verplicht om van OXENFREE II: Lost Signals de beste game te maken die het kan zijn. Als we je fanart zien, je enthousiaste reacties lezen en met je praten, maakt dat ons we willen van deze game de beste maken die we ooit hebben gemaakt. We verplaatsen de releasedatum naar 2023, zodat we OXENFREE II echt uniek kunnen maken en meer lokalisaties kunnen toevoegen.

Bedankt voor je geduld, hulp en het verkrijgen ervan. We kunnen niet wachten tot je het spel speelt. Mis het niet!”

Over OXENFREE II: Lost Signals 

Tv’s kunnen worden in- en uitgeschakeld. Vliegtuigen verliezen radar. Statisch maakt het onmogelijk voor radiostations om signalen uit te zenden. In het kleine kustplaatsje Camena wordt elektrische en radioapparatuur plotseling in de war gebracht door elektromagnetische golven die er van nature niet zijn. Riley Poverly gaat met tegenzin terug naar haar geboorteplaats om erachter te komen wat er aan de hand is, maar wat ze vindt is meer dan ze had verwacht.

OXENFREE II: Lost Signals van Night School Studio is een geestverruimend vervolg op het veelgeprezen verhalende avonturenspel OXENFREE. Je kunt het als een apart verhaal spelen, of je kunt het origineel spelen voor meer informatie. Tijdens het spelen hebben je keuzes invloed op elke stap van het verhaal. Hoe je ervoor kiest om om te gaan met de vreemde dingen die gebeuren, zal de toekomst voorgoed veranderen.