Pac-Man World Re-Pac – Opening

Pac-Man World Re-Pac – Opening

Bandai Namco heeft ons een andere kijk gegeven op Pac-Man World Re-Pac door ons de openingsfilm van de game te laten zien.

Hoewel de eerste Pac-Man World ook een openingsfilm had, is deze nieuwe versie geen remake van de eerste en bevat bijna alle nieuwe scènes.

video
play-rounded-fill

Over Pac-Man World Re-Pac

Vul je honger naar opwinding! In Pac-Man World Re-Pac, wanneer Pac-Man op zijn verjaardag thuiskomt, ontdekt hij dat de Ghosts zijn familie en vrienden hebben gegijzeld en zijn feest hebben verpest. Pac-Man moet op avontuur gaan door de zes gebieden van Ghost Island om zijn familie en vrienden te redden en te vechten tegen de baas van de geesten, Toc-Man. Pac-Man World Re-Pac is een leuk actie-/platformspel voor zowel oude Pac-fans als mensen die het spel nog nooit eerder hebben gespeeld. Het heeft verbeterde graphics, betere gameplay en nieuwe functies.

Kenmerken

  • Een klassieker die nieuw is gemaakt – Met behulp van hardware van de huidige generatie heeft deze 3D-actie-avontuur-platformgame vloeiendere, gemakkelijker te begrijpen gameplay, bijgewerkte graphics en een breder zicht op de actie.
  • Meerdere modi: in de Quest-modus kun je de hoofdcampagne spelen en in de Maze-modus kun je een verzameling 3D-doolhoven spelen. Als je de Quest-modus verslaat, kun je Pac-Man in de originele modus spelen.
  • Een wereld vol avonturen – In de 6 gebieden van Ghost Island moet je spoken en andere slechteriken ontwijken, omgevingspuzzels oplossen en voorwerpen verzamelen. Elk gebied heeft meerdere niveaus en een unieke eindbaasgevechtsuitdaging.
  • Hij weet hoe hij moet bewegen – Pac-Man zal meer doen dan alleen rennen en zich een weg banen door de zes niveaus. Hij zal ook butt-bounce, rev-roll, hover jump en andere dingen doen terwijl hij Pac-Dots, fruit en power-ups verzamelt.

De Nintendo Switch krijgt Pac-Man World Re-Pac op 26 augustus 2022.