Paper Mario: The Origami King – Japanse website, Battle System-trailer, verhaaldetails en meer

Paper Mario: The Origami King – Japanse website, Battle System-trailer, verhaaldetails en meer

De officiële Japanse website voor Paper Mario: The Origami King is geopend, met interessantere details.

Verhaal van Origami King

Ten eerste bevat de website een lange samenvatting over de plot van het spel, waar alleen naar werd verwezen in de trailer.

Mario en Luigi ontvangen een uitnodiging van Princess Peach voor het Origami-festival. Het paar komt opgewekt aan in Toad Town … maar wat is er gebeurd? Er is niemand in de buurt. Mario denkt dat er iets niet klopt en gaat naar Peach’s Castle.

Daar komt hij Peach tegen … die is veranderd in origami! Een origami-figuur verschijnt en stelt zich voor aan een geschokte Mario. ‘Ik ben de koning van Origami Land! Koning Ori! ‘ King Ori wil Mario’s vriend opvouwen en de wereld veranderen om het Origami Kingdom te creëren.

Toen hij dat aankondigde, kwam enorme tape uit het niets en verbond Peach’s Castle met de top van een verre berg. Mario werkt samen met de jongere zus van King Ori, Oribia, en krijgt soms zelfs hulp van de volgelingen van Bowser.

Om de plannen van koning Ori te stoppen, trekken ze naar Peach’s Castle.

Battle System

De Japanse site bevat ook een trailer voor het vechtsysteem van de game.

video

De gevechten in Origami King vinden plaats op een cirkelvormig podium, waarbij vijanden verschillende ‘ringen’ bezetten. Spelers kunnen de ringen draaien om vijanden op een rij te zetten voor aanvallen.

Persoonlijk vind ik deze aanpak leuk omdat het zeker tot creatieve gevechten zal leiden.

Ad