Persona 5 Royal – SEGA verantwoordelijk voor remaster

Persona 5 Royal – SEGA verantwoordelijk voor remaster

Misschien herinner je je dat SEGA en Nintendo hebben onthuld dat Persona 5 Royal in juni naar de Nintendo Switch zal komen. Op 21 oktober wordt de game naar verwachting uitgebracht op de Nintendo Switch, PlayStation 5, Windows, Xbox One en Xbox Series X/S. Persona 4 Golden en Persona 3 Portable zijn nog twee Persona-games die in januari ook op de Switch zullen verschijnen.

Nou, in de meest recente wekelijkse editie van Famitsu hebben we wat meer informatie over de game ontdekt. Hoewel de game een paar jaar geleden voor het eerst op de PlayStation 4 werd uitgebracht, wordt deze nieuwe editie een remaster genoemd. Zelfs de producer van het spel van Atlus, Shinji Yamamoto, gebruikt de term.

Yamamoto zei

“We hebben behoorlijk nauwkeurige aanpassingen gedaan. Voor elk model hebben we de hoeveelheid puin die wegwaait gemaximaliseerd. effecten, de hoeveelheid projectielen en andere factoren. De ontwikkeling van de remaster stond onder toezicht van SEGA (niet alleen het afstemmen van de resolutie naar de console). Het was een zeer belangrijk project. Het bouwen voor verschillende platforms is een uitdaging. Ik had geen idee hoe uitdagend mijn eerste overdrachtsinspanning zou zijn.

Over Persona 5 Royal

Maak je klaar voor de veelgeprezen RPG-ervaring in de definitieve versie van Persona 5 Royal, die een schat aan downloadbare content bevat!

De hoofdpersoon, die naar een middelbare school in Tokio moet verhuizen, heeft een vreemde droom. “Je bent een echte gevangene van het lot. Ruïne is net om de hoek voor jou. Hij moet de gedaante van een fantoomdief aannemen om mensen te beschermen tegen verwrongen verlangens met als doel ‘rehabilitatie’ die boven zijn hoofd hangt.</ p>

Tokio verkennen, persona’s vinden, je eigen Thieves Den personaliseren, verschillende eindes bekijken en meer zijn slechts enkele van de belangrijkste functies van het spel.

-In de laatste versie van Personal 5 Royal breek je de regels, vind je innerlijke kracht en vecht je voor gerechtigheid als de allerhoogste Phantom Thief.

Meer dan 40 eerder gepubliceerde downloadbare goederen zijn inbegrepen. Je kunt kiezen tussen Japanse en Engelse voice-overs.