Persona 5 Strikers – Lokalisatie vertraagd vanwege COVID-19

Persona 5 Strikers – Lokalisatie vertraagd vanwege COVID-19

Fans van de Persona-serie zullen het weten: de Engelse release van Persona 5 Strikers zal op 23 februari 2021 naar de Nintendo Switch komen.

Dat is meer dan een jaar na de oorspronkelijke Japanse release. Ja, het duurde lang en het blijkt dat de huidige wereldwijde gebeurtenissen gedeeltelijk de oorzaak waren van dit lange wachten. Dat mag niet als een verrassing komen.

Tijdens een online chat tussen Erika Harlacher (de stemacteur van Ann) en Cassandra Lee Morris (de stemacteur van Morgana), onthulden de twee dat deze kloof van een jaar te wijten was aan de COVID-19-uitbraak in 2020.

Oorspronkelijk was het lokalisatieteam van plan om de Engelse spraakopnamen van de game in april 2020 uit te voeren, maar toen trad een quarantaine in werking. Toen deze quarantaine langer duurde dan verwacht, moest het lokalisatieteam zijn toevlucht nemen tot een ‘Plan B ”door zijn stemacteurs microfoons en apparatuur te sturen om stemlijnen op afstand op te nemen.

Temidden van dit alles herinneren Harlacher en Morris zich dat ze fans wilden verzekeren dat een Engelse lokalisatie inderdaad in de maak was, maar dat ze dergelijke informatie op dat moment niet konden onthullen.

Maak je klaar om terug te slaan!

Sluit je aan bij de Phantom Thieves en sla terug tegen de corruptie die steden in heel Japan inhaalt. Een zomervakantie met goede vrienden neemt een plotselinge wending als een vertekende realiteit naar voren komt; onthul de waarheid en verlos de harten van degenen die gevangen zitten in het centrum van de crisis!

• Duik in de stijlvolle wereld van Persona in een geheel nieuw verhaal
• Bestuur je team dynamisch tijdens explosieve gevechten
• Strijd door Japan tijdens een epische roadtrip