Phantom Breaker: Omnia 0 – Gameplay + Eerste Developer Diary

Phantom Breaker: Omnia 0 – Gameplay + Eerste Developer Diary

Vechtgame Phantom Breaker: Omnia werd onthuld voor Nintendo Switch met een releasedatum in 2021. Als je nieuwsgierig bent geweest naar hoe complex het vechtsysteem van de game is, dan is hier een nieuwe look!

Rocket Panda Games heeft een nieuwe gameplay uitgebracht die een typisch gevecht tussen de personages Waka en Sophia laat zien. Naast het zien van enkele van hun movesets, krijgen we ook een blik op Waka’s Phantom Breaker-aanval, Zessou Ryu-baku-jin!

video
play-rounded-fill

De studio bracht ook zijn eerste ontwikkelaarsdagboek uit van de gameproducent Sakari “P”, waarin wordt uitgelegd hoe het project tot stand kwam. Je kunt het hier allemaal lezen; https://rocketpandagames.com/news/producer-sakaris-developer-diaries-the-phantom-breaker-omnia-chronicles-episode-1/ 

HET VUUR IN JE HART BRANDT!

Phantom Breaker: Omnia is een snelle 2D anime-vechtgame met 20 unieke personages die het tegen elkaar opnemen om hun grootste wensen uit te laten komen. De mogelijkheid om te kiezen tussen 3 vechtstijlen zal doorgewinterde gamers aanspreken en de game toegankelijk maken voor nieuwkomers. De game bevat 2 gastpersonages, Kurisu Makise van Steins; Gate en Rimi Sakihata van Chaos; Head, evenals twee gloednieuwe personages die speciaal zijn gemaakt voor Phantom Breaker: Omnia.

OVER PHANTOM BREAKER: OMNIA

Een mysterieuze man, alleen bekend als ‘Phantom’, verscheen in Tokio – de hoofdstad van Japan – en manipuleerde kwetsbare adolescenten om tegen elkaar te vechten, door hun mystieke wapens van grote kracht te schenken die bekend staan ​​als ‘Fu-mension Artifacts’. uitwisseling, beloofde hij hun wens te vervullen als ze het overleven.

Buiten medeweten van de strijders veroorzaakten de felle botsingen tussen Fu-mension Artefacten vervormingen in de ruimte-tijd, die de grenzen tussen parallelle universums in gevaar brachten. De ineenstorting van deze parallelle universums zou uiteindelijk het zegel verbreken en de vernietigende krachten van Phantom ontketenen.

Ad