Phantom Breaker: Omnia trailer – Ria

Phantom Breaker: Omnia trailer – Ria

De nieuwste trailer voor Phantom Breaker: Omnia is uitgebracht door Rocket Panda Games en Mages, en introduceert Ria. De Engelse versie van het personage is gemaakt door Caitlin Glass, terwijl de Japanse versie is gemaakt door Ryko Shiraishi.

video
play-rounded-fill

Over Ria

Een 22-jarige ex-secretaris op een missie voor wraak. Ze houdt twee Gurkha-zwaarden vast, gezamenlijk bekend als ‘Aldina’.

Nadat haar moeder was vermoord, verliet ze haar zakelijke baan om de dader op te sporen en de dood van haar moeder te wreken. Ze verlangt naar niets anders – zelfs niet naar haar eigen leven – maar het pad naar wraak leidt vaak tot vervelende resultaten…

Phantom Breaker: Omnia, een enorme update van Phantom Breaker: Extra, is een 1-vs-1 2D anime-jager die oorspronkelijk werd uitgebracht door MAGES in 2013. De game bevat 2 gastpersonages, Kurisu Makise van Steins;Gate en Rimi Sakihata van Chaos;Head, evenals twee gloednieuwe personages die speciaal zijn gemaakt voor Phantom Breaker Omnia.

Over Phantom Breaker: Omnia

Een mysterieuze man, alleen bekend als ‘Phantom’, verscheen in Tokio – de hoofdstad van Japan – en manipuleerde kwetsbare adolescenten om met elkaar te vechten, en schonk hun mystieke wapens van grote kracht die bekend staan ​​als ‘Fu-mension Artifacts’. ruilde, beloofde hij hun wens te vervullen als ze het zouden overleven.

Zonder medeweten van de strijders, veroorzaakten de felle botsingen tussen Fu-mension Artifacts verstoringen in de ruimte-tijd, waardoor de grenzen tussen parallelle universums in gevaar kwamen. De ineenstorting van deze parallelle universums zou uiteindelijk het zegel verbreken en de vernietigende krachten van Phantom ontketenen.

Kenmerken

 • 20 karakters!
  • Omvat alle personages uit Phantom Breaker: Extra zoals Kurisu Makise uit Steins;Gate, evenals twee gloednieuwe personages die speciaal voor Phantom Breaker: Omnia zijn gemaakt.
 • Kies uit 3 verschillende vechtstijlen!
  • Snel, hard en Omnia! De 3 verschillende stijlen in het spel kunnen de snelheid, kracht en mechanica van je personages drastisch veranderen.
 • Opnieuw afgestemd en opnieuw gebalanceerd!
  • Het vermogen om geweldige combo’s en speciale aanvallen uit te voeren is nog nooit zo eenvoudig geweest als Phantom Breaker: Omnia’s vechtsysteem is gereviseerd en opnieuw in evenwicht gebracht.
 • Tweetalige audio en meer!
  • Eerst een Phantom Breaker-serie, alle personages hebben Engelse stemacteurs. De tekst van het spel wordt ook vertaald in het Engels, Japans, Frans, Italiaans, Duits, Spaans en Vereenvoudigd/Traditioneel Chinees.
 • Moderne, geremixte soundtrack!
  • De achtergrondmuziek voor elk personage is volledig opnieuw gemixt! We hebben ook de optie toegevoegd om de originele achtergrondmuziek af te spelen voor spelers die van een meer ‘retro’-ervaring houden.
 • Bereid je voor op de strijd!
  • Verbeter je vaardigheden in de Tutorial- en Trainingsmodus en vecht vervolgens door de Verhaalmodus vanuit het oogpunt van elk van de personages om te zien wat hun grootste wensen zullen uitkomen!

Op 15 maart 2022 wordt Phantom Breaker: Omnia uitgebracht op Nintendo Switch.

Ad