Pikmin 4 komt in juli uit

Pikmin 4 komt in juli uit

Pikmin 4 werd tijdens de Nintendo Direct weer onder de aandacht gebracht met een betekenisvol statusrapport. Dit volgt op de eerste aankondiging die in september vorig jaar werd gedaan.

Je herinnert je misschien dat we bij de eerste onthulling niet veel van de game hebben gezien. Deze informatie is vanaf vandaag bijgewerkt en we hebben nu een definitieve releasedatum: 21 juli 2023. Eerder schatte Nintendo dat het ergens in het jaar 2023 zal verschijnen.

Een video demonstreerde bevroren Pikmin, ontmoetingen met tegenstanders, een nieuw personage genaamd Oatchi dat spelers assisteert, en andere aspecten van het spel.

video
play-rounded-fill

Over Pikmin 4

Pikmin zijn kleine, plantachtige organismen die door de speler kunnen worden gekweekt, naar behoefte kunnen worden geplukt, kunnen worden bevolen en gebruikt om hun vijanden te verslaan. De Rode Pikmin zijn onaangedaan door de vlammen, terwijl de gloednieuwe IJspikmin zowel hun vijanden als hun omgeving kunnen bevriezen. Deze nieuwsgierige assistenten zijn er in verschillende smaken. Verken deze onbekende wereld door de kracht van je Pikmin in microscopische vorm te gebruiken, samen met een beetje strategie.

Je krijgt ook een hond!

Oatchi, ook wel bekend als “oat-chee”, is de lokale “good guy” en betrouwbare metgezel die je kan helpen met taken zoals het vernietigen van barrières en het vervoeren van Pikmin terwijl je op zoek bent. Er is geen obstakel dat niet kan worden overwonnen als je de minuscule Pikmin en een ervaren hond aan je zijde hebt.