Pocky & Rocky Reshrined – Japan – April release datum

Pocky & Rocky Reshrined – Japan – April release datum

In Japan heeft Pocky & Rocky Reshrined tenminste een releasedatum. Natsume Atari kondigde aan dat de game op 21 april in het gebied wordt uitgebracht. Famitsu, een Japans tijdschrift, brak het verhaal vandaag. De game zal in de editie van deze week nieuw materiaal bevatten, waaronder een blik op de personages van Yoshitoo Asari en nieuwe spelmodi.

Over Pocky & Rocky Reshrined

Pocky & Rocky vertelt over de heldendaden van Pocky, een jong Shinto-schrijnmeisje, en Rocky, een wasbeer, terwijl ze proberen een verzameling dieren te redden die bekend staat als de Nopino Goblins. De game wordt van boven naar beneden gespeeld en bevat zowel singleplayer- als coöperatieve modi.

Rocky and Pocky Reshrined is een vervolg op Pocky & Rocky, in Japan ook bekend als de Kiki Kaikai-actieschietgameserie, die in 1986 debuteerde als een arcadespel van Taito Corporation en wordt ontwikkeld onder licentie van de bedrijf.

Pocky & Rocky Reshrined zal dit jaar ook beschikbaar zijn op Nintendo Switch in het westen, maar er is geen specifieke datum vastgesteld.

Ad